Pidetään yhteyttä

Yleisurheilu

NBA-tähdet raivostuivat maailman nopeimman miehen kommenteista: “Auttakaa nyt joku tätä veljeä”

Noah Lyles saa kovaa tylytystä NBA:n supertähdiltä
AOP

Maailman nopeimman miehen Noah Lylesin NBA-kritiikkiä ei sultatettu rapakon toisella puolella.

Noah Lyles on aiheuttanut melkoisen kohun kommenteillaan MM-kisojen aikaan. Yleisurheilun Budapestin MM-kisojen kolminkertainen MM-kultamitalisti ihmetteli esimerkiksi koripalloliiga NBA:n tapaa kutsua liigan mestareita “maailmamestareiksi”

– Asia, joka satuttaa minua eniten, on se, että joudun katsomaan NBA-finaaleita, joissa puhutaan maailmanmestareista. Minkä maailman mestareita? USA:n?, Lyles ihmetteli lehdistötilaisuudessa MM-kisojen aikaan.

– Älkää käsittäkö väärin. Rakastan Yhdysvaltoja, mutta se ei ole maailma. Me [yleisurheilun MM-kisat] olemme maailma. Täällä on lähes jokainen maa taistelemassa ja lyömässä itseään likoon lippu rinnassaan näyttääkseen, mitä he edustavat. Ei NBA:ssa ole mitään lippuja, huvittunut Lyles heitti.

NBA:ssa maailman nopeimman miehen kommentteja ei niin vain sulateltu. Useat NBA-tähdet ovatkin nyt laukoneen takaisin yhdysvaltalaisen Lylesin suuntaan samalla mitalla.

– Auttakaa nyt joku tätä veljeä, Phoenix Sunsin supertähti Kevin Durant kirjoitti ESPN:n Instagram-julkaisun kommentteihin.

– Ihan sama. Voittaisin kaverin 200 metrillä, Denver Nuggetsin Aaron Gordon puolestaan heitti itsevarmana.

Myös muun muassa NBA:n suurimpiin tähtiin kuuluvat Damian Lillard sekä Draymond Green tylyttivät Lylesia julkaisun kommenttikentässä.

Lyles oli viime viikonloppuna päättyneiden MM-kisojen ehdoton mitalihai. Mies pinkoi MM-kultaa niin 100 metrillä kuin 200 metrillä. Lisäksi mies juhli kultaa Yhdysvaltojen joukkueessa pikaviestissä.

Mikäli julkaisu ei näy, näet sen täältä.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ESPN (@espn)

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos