Pidetään yhteyttä

Yleisurheilu

MM-kisojen ensikertalainen Lotta Harala odottaa yllätyksellistä alkuerää: ”Aitajuoksu voi olla dramaattista”

Lotta Harala lähtee Budapestin MM-kisoihin ensikertalaisena
AOP

Budapestin MM-kisat ovat edenneet jo neljänteen kisapäivään. Päivä on jälleen suomalaisittain kutkuttava ja illalla suomalaiset ovat tulessa juoksulajeissa. Pika-aiturit Lotta Harala sekä Reetta Hurske lähtevät tavoittelemaan 100 metrin aitojen alkuerissä välieräpaikkaa.

Lotta Haralalle tämä tulee olemaan naisen ensimmäinen kerta ulkoratojen arvokisoissa. Nainen ei usko arvokisakokemuksen puutteen hidastavan vaan lähtee alkueräjuoksuun innoissaan.

– Minulla on kokemusta kaikenlaisista muista tilanteista ja paineista. Ei ole sellainen olo, että olisin paniikin partaalla. On ihan rauhallinen fiilis, Harala kertoi naisten pika-aitojen alkuerien alla.

Kauden aikojen vertailussa Harala on oman eränsä seitsemänneksi nopein. Suoraan välieriin etenee suoraan neljä juoksijaa jokaisesta erästä. Nainen tiedostaa kuitenkin pika-aitojen yllätyksellisyyden, eikä sulje mahdollisuutta välieräpaikkaan pois.

– Tavoitteena on onnistunut juoksu. Kaikki on mahdollista, sillä aitajuoksukilpailut voivat olla dramaattisia. Voi aueta paikka välieriin, nainen tuumi.

Suomen toinen pika-aituritähti ja SE-nainen Reetta Hurske ennakoi alkuerien alla, että välieräpaikkaan vaadittaisiin alle 13 sekunnin tulos. Samaa komppasi myös tällä kaudella parhaimmillaan 12,85 juossut Harala.

– 12,9:n yläosia voi riittää välieräpaikkaan, Harala tuumi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos