Pidetään yhteyttä

Yleisurheilu

Mitä ihmettä! Sensaatiomaisesti EM-hopealle juossut Veera Mattila sai väärän mitalin

Veera Mattila juoksi upeasti nuorten EM-hopeaa
AOP

Espoon Leppävaarassa kisataan tänä viikonloppuna nuorten EM-kilpailut. Suomalaisittain kisat ovat tarjoilleet jo tässä vaiheessa melkoista mitalitulitusta ja kasassa on jo seitsemän mitalia.

Mitalipottiin omansa lisäsi perjantaina Veera Mattila, joka juoksi sensaatiomaisesti omalla ennätyksellään 2.03,14 naisten 800 metrin kisassa hopealle. Kisan voitti Espanjan Daniela García ajalla 2.02,96.

– En ehkä uskaltanut haaveilla mitalista, mutta tiesin, että kyllä se mahdollista on, koska tiesin, että minulle on mahdollista juosta 2.02, Mattila hehkutti SUL:n tiedotteessa kisan jälkeen.

Hopea on upeaa jatkumoa naisen kovalle kaudelle. Mattila on ollut kovassa vireessä ja perjantain upea hopea-juoksu on siitä vahvistus.

Palkintojenjaossa sattui kuitenkin ikävä moka, jonka takia Mattila sai ensin kaulaansa hopeamitalin sijaan pronssimitalin.

– Ihmettelin kyllä, että ei näytä kovin hopeiselta! En viitsinyt sanoa mitään, Mattila kertoi sekaannuksesta.

Tilanne korjattiin palkintojenjaon jälkeen nopeasti ja päittäin sekaisin menneet mitalit saatiin oikeille omistajille – Mattila sai kaulaansa hopeisen mitalin ja kisassa kolmanneksi juossut Kreikan Georgia-Maria Despollari pronssisen.

Mattilan fiilistä pieni sekaannut ei onneksi paljoa lannistanut. Nainen myönsi kuitenkin hymyssäsuin, että hopeinen mitali tuntui kaulassa paremmalta.

– Ei haitannut yhtään, täällä oli niin hyvä kannustus.

– Ei se ollut niin hieno kuin tämä. Katsoin, että se näytti vähän ruosteiselta. Tämä on parempi, nainen heitti.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos