Pidetään yhteyttä

Yleisurheilu

Kohupäätös! Oliver Helanderia ei nähdä Ruotsi-ottelussa: “Oliverilla on oma syynsä”

Oliver Helanderia ei nähdä Suomi-Ruotsi-maaottelussa
AOP

Suomen keihästähti Oliver Helanderia ei nähdä viikonlopun Suomi–Ruotsi-maaottelussa. Keihäsmiehellä on mitä ilmeisimmin jokin vamma, joka estää osallistumisen.

Perinteikäs, ja monen urheilija kauden yksi kohokohdista, yleisurheilun Suomi–Ruotsi-maaottelu otellaan tulevana viikonloppuna Tukholman olympiastadionilla. Suomen keihästähti Oliver Helanderia ei nähdä Suomen joukkueen mukana. Miehen korvaa Lassi Etelätalo.

– Perjantaina aamuna olen Oliverin kanssa käynyt keskustelun asiasta, että mikä on kropan tilanne. Oliverilla on oma syynsä. Lääkärireissu oli Oliverilla edessä, Urheiluliiton urheilujohtaja Jani Tanskanen kertoi tilanteesta.

– Meillä on Suomessa onneksi hyviä keihäsmiehiä, mies totesi.

Helanderin poisjäänti on herättänyt hieman ihmetystä sekä spekulaatioita loukkaantumisen vakavuudesta. Suomen Urheiluliiton sopimusurheilijat voivat jättää Ruotsi-ottelun väliin ainoastaan lääkärintodistuksella.

Tanskanen vakuutteli kuitenkin, ettei mistään taktikoinnista tai pelistä ole kyse.

– Sen keskustelun perusteella, mitä on käyty, en koe sitä niin. Tietäen hänen vammahistorian, niin koko ajan siinä jotain on.

– Lääkärintodistus riittää poissaoloon. Ei ole erityistä joukkuelääkäriä, joka asian vahvistaa, Tanskanen kertoi ja vahvisti Helanderin käyneen Suomessa lääkärissä.

Helander kilpaili torstai-iltana Zürichin Timanttiliigassa. Hän aprikoi jo MM-kisojen aikaan, että kilpailutahti voi olla turhan kova. Ruotsi-ottelu olisi ollut miehelle jo neljäs kisa viikon sisään.

Suomen ykkösheittäjä myönsikin Zürichin kisan jälkeen, että kova kilpailutahti alkoi tuntua.

– Lähentäjää vähän kiristi, mutta se on aika luonnollista, kun tämä oli kolmas kilpailu viikon sisään, Helander kertoi Urheiluliiton tiedotteessa.

Etelätalon lisäksi Suomen joukkueessa heittävät Toni Kuusela ja Taneli Juutinen.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos