Pidetään yhteyttä

Yleisurheilu

Karmea tapaturma MM-kisoissa! – Lasia silmäänsä saanut urheilija paljasti tilanteesta: “Se oli pelottavaa”

Andrew Hudson koki kovia ennen 200m välierää
AOP

Yleisurheilun MM-kilpailuissa Budapestissä koettiin varsin poikkeuksellinen tilanne torstai-iltana, kun kaksi urheilijoita kuljettanutta golfkärryä kolaroi stadionin ulkopuolella.

Toisessa autossa oli kyydissä miesten 200m ensimmäisen välierän juoksijoita ja kolarin sekä sen selvittelyn vuoksi 200m välierien aikataulua jouduttiin viilaamaan uusiksi.

Melko hurjan näköisestä kolarista ei lopulta ikävä kyllä selvitty vaurioitta. Jamaikan Andrew Hudson sai osumassa päälleen lasinsiruja, joita päätyi myös miehen silmään.

– Se oli pelottavaa. Tiesin välittömästi, että jotain osui silmääni heti kun kolari tapahtui. Lasia oli kaikkialla penkin ja reppuni päällä. Se ei kuitenkaan ollut ongelma, ongelma oli lasinsirut silmässäni, Hudson kertoi pelottavasta tilanteesta

– Menin heti lääkintähenkilöstön luo ja koitimme saada lasinsirut pois. Menen sinne nyt vielä uudestaan, jotta voimme varmistaa, että kaikki lasinpalat on saatu pois.

Tilanne oli todella vaikea, sillä miehet olivat matkalla välieräjuoksuun. Hudson kertoi, että yritti korjata itsensä mahdollisimman hyvin juoksuun, mutta hurja tilanne sekoitti pakkaa.

– Kisojen neuvosto sanoi että minulla olisi kolme minuuttia aikaa päättää juoksenko välierää.

– Päässäni liikkui niin paljon kaikkea. Olin valmis taistelemaan tieni finaaliin, minulla oli hyvä fiilis ja kuntoni on hyvä. En oikein tiedä mitä sanoa – todella harmillinen tilanne.

Hudson päätettiin epäonnisen tapaturman myötä nostaa lopulta mukaan 200 metrin loppukilpailuun. Jamaikalainen pääsee siis yhdeksäntenä ja ylimääräisenä juoksijana finaaliin.

– Ehdottomasti oikeudenmukainen ratkaisu tällaisessa varsin poikkeuksellisessa tilanteessa, Ylen urheiluasiantuntija Tuomas Raja totesi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos