Pidetään yhteyttä

Yleisurheilu

Jättiyllätys Kalevan kisoissa! – Ennakkosuosikki jätettiin tylysti hopealle

Kalevan kisoissa jättiyllätys
Pixabay

Kalevan kisoissa ratkotaan tänä viikonloppuna Suomen mestaruudet, kun Suomen yleisurheilutähdet ottavat toisistaan mittaa Lahdessa. Perjantaina useat ennakkosuosikit pitivät pintansa ja juhlivat Suomen mestaruuksia. Miesten 100 metrillä nähtiin kuitenkin jättiyllätys, sillä finaalin suuri ennakkosuosikki Samuli Samuelsson jätettiin tylysti hopealle.

Ehdottomana ennakkosuosikkina miesten 100 metrin finaaliin lähtenyt Samuli Samuelsson jätettiin lopulta hopealle ja Suomen mestaruuteen pinkoi Santeri Örn.

– Kyllähän se oli uskomaton tunne. Kun pikajuoksun 15-vuotiaana aloitin, en tiennyt että tämmöisen tunteen tulisin joskus tuntemaan, Örn iloitsi Ylen haastattelussa juoksun jälkeen.

100 metrin uuden SE-ajan 10,12 tänä kesänä juossut Samuelsson jäi seitsemän sadasosan päähän 10,38 juosseesta Örnistä.

Suomen mestaruuden lisäksi Samuelsson menetti toiveen Budapestin MM-kisapaikasta. Tulosraja kisoihin on todella kova ja useimmat urheilijat pääsevätkin kisoihin ranking-järjestelmän kautta. Voitto ja 10,1-alkuinen aika olisivat Samuelssonin laskelmien mukaan riittäneet MM-paikkaan, mutta nyt kauden kova tavoite on menetetty.

– Vähän tuli huonoja askelia startissa. Ei ollut hyvä alku, muttei ollut loppukaan, hän kommentoi finaalijuoksuaan, mies kertasi juoksuaan.

Örn sai kisaan tosiaan Samuelssonia vahvemman alun ja oli ensimmäisellä puolikkaalla selvästi SE-miestä edellä.

– Äkkiseltään kun muistelen niin pääsin alussa Samulilta irti. Tiesin että pystyn lopun tulemaan samaa vauhtia hänen kanssa, Örn kertoi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos