Pidetään yhteyttä

Yleisurheilu

Hurjaa draamaa yleisurheilun EM-kisoissa! – espanjalaistähden sydäntäsärkevä virhe tallentui TV-kuviin

Naisten 20 kilometrin kävely yleisurheilun EM-kisoissa Roomassa
AOP

Yleisurheilun EM-kisat on saatu tänään Roomassa käyntiin. Perjantai-iltana ratkottiin jo ensimmäiset Euroopan mestaruudet, muun muassa naisten 20 kilometrin kävelyssä.

Naisten 20 kilometrin kävely huipentui poikkeukselliseen tapaan näissä kisoissa stadionille ja kisan voittoon kävellyt Antonella Palmisano pääsikin näin ylittämään maaliviivan Euroopan mestarina upeasti kotiyleisön edessä. Tuplavoiton Italian naisille toi Valentina Trapletti, joka oli päivän kolmas.

Kilpailun ratkaisuhetkillä nähtiin kuitenkin myös hurjaa dramatiikkaa, kun Ukrainan Lyudmila Olyanovska kiri aivan viime metrillä Espanjan Laura Garcia-Caron ohi kolmanneksi.

Garcia-Caro luuli muutama metri ennen maaliviivaa jo varmistaneensa pronssimitalin ja hiljensi hieman vauhtiaan nostaen samalla kättään ilmaan tuuletukseksi. Espanjalainen ei kuitenkaan huomannut taakseen kiilannutta Olyanovskaa, joka kuittasikin tämän ohi dramaattisesti juuri ennen maaliviivaa.

Garcia-Caron epäuskoinen ilme tallentui tv-kuviin kun tämä tajusi tapahtuneen. Garcia-Caron pronssi vaikutti stadionille saavuttaessa jo lähestulkoon varmalta, sillä ukrainalainen oli vielä tässä vaiheessa reilusti perässä. Ylen selostajatkin ehtivät jo julistaa espanjalaisen pronssimitaliksi, mutta niin vain Olyanovska nousi mitaleille hurjalla loppukirillä.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

 

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos