Pidetään yhteyttä

Urheilu

Voimistelukaunottaren kuvaan sateli ikäviä kommentteja hiuksista – Katso kuvat!

Simone Biles
AOP

Yksi maailman ylivoimisimmista urheilijoista, telinevoimistelija Simone Biles, on mennyt naimisiin. Biles julkaisi somessa upeita kuvia häistään, mutta osa kommentoijista tuotti varsin ikävää sisältöä kuviin.

Seitsenkertainen olympiamitalisti ja yksi lajinsa kautta aikojen parhaista, telinevoimistelija Simone Biles meni viime viikolla naimisiin. Häne avioitui jenkkifutista pelaavan Jonathan Owensin kanssa. Pari on alkanut seurustella vuonna 2020.

Viikonloppuna Biles julkaisi sosiaalisen median kanavillaan upeita kuvia häistään, jotka hehkuivat rakkautta. Samalla hääjuhlista pois jääneet fanit pääsivät näkemään, miltä yhden maailman tunnetuimman urheilijan häämekko ja -kampaus näyttävät.

Kaunii kuvat saivat valtaisan määrän ihailua, mutta paikalle löysivät myös tähden olemusta ja varsinkin kampausta kritisoivat henkilöt.

Biles oli laittanut hiuksensa juhlavasti kiinni, mutta kuviin sateli kysymyksiä, että miksi Biles on valinnut noin arkisen tyylin ja, että käyttääkö hän peruukkia.

Urheilijan onneksi kritisoijat olivat kuitenkin vain pisara meressä kaikkien onnitteluviestin joukossa.

Biles puhui hääunelmistaan pari kuukautta ennen häitä Peoplen haastattelussa. Suunnittelu sujui voimistelijalta ilman ihmeempiä ongelmia, mutta hääpaikan valitsemisen meinasi nousta suurimmaksi ongelmaksi.

– Olen stressannut vasta viimeisillä viikoilla. Yritän valita sopivan paikan mennä naimisiin, mutta hyviä vaihtoehtoja on tosi monta, Biles kertoi haastattelussa.

Biles ja Owens ovat tällä hetkellä häämatkalla. Instagram-tarinoihin julkaistuissa sisällöissä pariskunta on viihtynyt altaala toistensa seurasta nauttien.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos