Pidetään yhteyttä

Muut lajit

Todellinen siirtopommi vireillä: PSG vahvistumassa Englannin maajoukkuetähdellä?

Harry Kane
AOP

Harry Kanen tulevaisuudella ollaan arvuuteltu jo ties kuinka pitkään. Tottenham Hotspurin kaikkien aikojen maalitykin perässä on liuta Euroopan huippuseuroja. Viimeisimpänä halukkuutensa on ilmaissut Ranskan jättiläinen, Paris Saint-Germain.

Tottenham Hotspur saattaa menettää kesällä tärkeimmän yksittäisen pelaajansa, kun Harry Kanen uskotaan harkitsevan seuran vaihtamista.

Pohjois-Lontoon joukkueen riveihin alunperin vuonna 2011 siirtynyt Kane on ollut jo useamman siirtoikkunan kynnyksellä massiivisten huhujen kohteena.

Pari vuotta sitten mies ehti jo ilmoittaa halustaan vaihtaa maisemaa, mutta Spurs-pomo, Daniel Levy, torppasi Manchester City-siirron viime hetkillä.

Kane on jatkanut Hotspur Stadiumilla säkenöiviä otteita tämän jälkeen ja ollut tälläkin kaudella joukkueensa paras maalintekijä 25 osumallaan.

Kolmen Leijonan kapteenin nykyinen sopimus on umpeutumassa ensi kesänä, mutta tulevan siirtoikkunan aikana saattaa alkaa tapahtua.

Saksan jättiseura Bayern München on ollut Kanen perässä jo vuoden päivät ja myös Manchester Unitedin tiedetään olevan maalipyssyn kintereillä.

Nyt leikkiin on liittynyt myös tähtiä vilisevä PSG, jonka riveistä löytyy jo ennestään muun muassa sellaisia pelaajia, kuten Lionel Messi ja Kylian Mbappe. Pariisissa uskotaan, että Kanen hankinta saattaisi auttaa pitkään himoitun UCL-pytyn voittamisessa.

Lähde: 90min

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos