Pidetään yhteyttä

Tennis

Wimbledonin puolivälierissä huippukamppailut! – Turnauksen ykkössuosikki jatkoi hurjaa menoa

Carlos Alcaraz eteni Wimbledonin neljän parhaan joukkoon
AOP

Wimbledonin legendaarisessa tennisturnauksessa pelattiin keskiviikkona jäljellä olleet naisten sekä miesten puolivälierät ja molempien sarjojen neljä parasta on nyt ratkottu.

Miesten puolella Espanjan sekä maailman ykköspelaaja Carlos Alcaraz kaatoi huipputasaisessa puolivälieräottelussa toisen junnutähden, kun Tanskan Holger Rune kaatui suoraan kolmessa erässä.

Alcaraz ja Rune ovat lajin suurimpia uusia tähtiä ja nuorukaisten välillä tullaan näkemään tulevaisuudessa varmasti monia tiukkoja vääntöjä. Tällä kertaa Alcaraz oli kuitenkin kaksikosta vahvempi.

– On kuin unelma voida pelata täällä välierissä. Minusta pelaan todella hyvin ja hyvällä tasolla. Ja nurmella, tämä on hullua, espanjalainen iloitsi.

Päivän toisessa kamppailussa venäläistähti Daniil Medvedev voitti todellisessa jännitysnäytelmässä turnauksen yhden suurista yllättäjistä, Yhdysvaltojen Christopher Eubanksin.

Medvedev voitti ottelun avauserän, mutta joutui tämän jälkeen tiukille. Sensaatiomaisen turnauksen pelannut Eubanks nousi kahdessa seuraavassa erässä voittoon ja johti ottelua neljänteen erään mentäessä 2-1.

Kolmannessa erässä Medvedev piti kuitenkin päänsä kylmänä ja pelasi omaa peliään voittaen erän lopulta katkaisuottelussa. Viidennessä erässä Eubanksin puhti alkoi hiipua ja Medvedev hoiteli erän vahvasti 6-1.

Alcaraz ja Medved kohtaavat toisensa siis perjantain välierässä. Toisessa välierässä finaalipaikasta kamppailevat Italian Jannik Sinner sekä viime vuoden mestari Novak Djokovic.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos