Pidetään yhteyttä

Tennis

Wimbledonin mestarisuosikki tyytymätön järjestäjien ratkaisuun: “Varmasti he puuttuvat tähän”

Novak Djokovic, Wimbledon
Pixabay

Tennistähti Novak Djokovic on kehottanut Wimbledonin järjestäjiä miettimään uudelleen otteluiden alkamisaikoja.

Serbialainen tenniksen supertähti, Novak Djokovic, valmistautuu parhaillaan pelaamaan kolmatta päivää peräkkäin Wimbledonin nurmikentillä. Turnauksen puolustava mestari Djokovic kohtaa tämän päivän puolivälierissä Andrey Rublevin.

Takana serbialaisella on kahden päivän taisto Puolan Hubert Hurkaczia vastaan. Miesten välinen neljännen kierroksen ottelu venyi kahdelle päivälle, sillä ottelua ei ehditty pelata sunnuntaina päätökseen. Tilanne onkin saanut serbialaisen kritisoimaan turnauksen järjestäjiä otteluiden alkamisajoista.

– Luulen, että otteluita voitaisiin siirtää ainakin alkamaan klo 12:00, Djokovic sanoi.

– Uskon, että sillä olisi merkitystä.

Ottelut starttaavat ykköskentällä paikallista aikaa klo 13 ja keskuskentällä klo 13:30. Yhdeltätöista illalla pelit puhalletaan poikki ja niitä jatketaan seuraavana päivänä mikäli niitä ei saatu päätökseen.

Näin kävi Djokovicin ja Hurkaczin ottelussa, joka pääsi alkamaan aikataulusta myöhässä, sillä Rublevin ja Kazakstania edustavan Alexander Bublikin ottelu kentällä venyi viisieräiseksi jännitysnäytelmäksi.

Djokovic ei ollut mielissään joutuessaan odottelemaan kertomansa mukaan yli seitsemän tuntia sunnuntaina, että ottelu Hurkaczia vastaan pääsisi alkamaan.

– Uskon, että on olemassa erilaisia tapoja, joilla he varmasti puuttuvat tähän asiaan ja yrittävät välttää tällaisia ongelmia tulevaisuudessa, Djokovic sanoi.

Wimbledonin järjestävän All England Lawn Tennis Clubin toimitusjohtaja Sally Bolton kuitenkin totesi maanantaina, ettei ole mitään takeita siitä, että ensi vuoden turnaukseen harkittaisiin aikaisempia otteluaikoja.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos