Pidetään yhteyttä

Tennis

Uskomaton jännitysnäytelmä! – Otto Virtanen taisteli valtavan voiton Suomelle Davis Cupissa

Uskomaton jännitysnäytelmä! - Otto Virtanen taisteli valtavan voiton Suomelle Davis Cupissa

Otto Virtanen jatkoi Davis Cup Finalsin alkuerissä täydellistä saldoaan ja nappasi viikon kolmannen voiton nujertamalla Yhdysvaltojen Mackenzie McDonaldin. Voitto on Suomelle jatkohaaveiden kannalta äärettömän tärkeä ja se johtaa Yhdysvaltoja nyt 1-0.

Ensimmäisen erän Otto Virtanen jatkoi tältä viikolta tuttua vahvaa tekemistä ja vei sen nimiinsä tie-breakissa.

Toisessa erässä Virtanen otti taas puolestaan rumasti vastaan. Mackenzie McDonald tylytti toisen erän nimiinsä pelein 6-1 ja suomalaisen harteet painuivat silminnähden kasaan jokaisen hävityn pelin myötä. 22-vuotias Virtanen nousi kuitenkin pahoista vaikeuksista ylös ja sai kolmanteen erään taisteluilmeen päälle.

Kolmaskin erä alkoi suomalaisella vaikeasti, kun McDonald mursi Virtasen syötön heti alkuun ja karkasi omalla syöttövuorollaan jo 2-0 johtoon. Virtanen taisteli kuitenkin erässä takaisin.

Suomalaisella oli ottelupallokin erän lopussa, mutta McDonald venytti ratkaisun tie-breakiin. Kaikki tie-breakinsa tällä viikolla voittanut Virtanen ei horjunut nytkään vaan ratkaisi ottelun Suomelle loistavalla pelillä.

– Yritin unohtaa toisen erän ja kerätä kaiken energiani kolmanteen erään. Pystyin onneksi parantamaan peliäni kolmannessa erässä, mies avasi ottelun ratkaisuhetkistä.

Hetkittäin todella syvissä vesissä uineen Virtasen olemuksesta paistoi turhautuminen toisessa erässä. Tunteet näkyivät ratkaisevassa kolmannessakin erässä, missä suomalainen paitsi juhli itsevarmasti onnistumisiaan mutta myös antoi turhautumisensa näkyä. Virtanen kertoi kuitenkin ottelun jälkeen Suomen edustamisen antaneen tälle ratkaisevan edun.

– Sen täytyy olla tämä Suomen paita, jota pidän päälläni, mikä saa minut esiintymään näin hyvin, Virtanen kertoi kenttähaastattelussa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos