Pidetään yhteyttä

Tennis

USA:n tennistähti avautuu hyvinvoinnistaan: ”Sillä on valtava vaikutus terveyteen”

Jessica Pegula
AOP

Jessica Pegulan kilpailukausi ei ole sujunut täysin naisen omien suunnitelmien mukaan. Kovista pettymyksistä huolimatta yhdysvaltalainen pyrkii siirtämään katseensa kohti tulevaisuutta. Pegula kertoo ulkoilun ja positiivisen elämänasenteen olevan avainasemassa hänen terveytensä kannalta.

Jessica Pegulan tie US Openissa nousi pystyyn neljännesvälierävaiheessa Madison Keyesiä vastaan. Turnaukseen maailmanlistan kolmanneksi sijoitettuna lähtenyt Pegula putosi uudessa rankingissa viidennelle sijalle.

Pegula oli pitkään korkeimmalle sijoitettu jenkkipelaaja, mutta menetti asemansa Coco Gauffille, joka vei US Openin lopulta nimiinsä. Pegula ylsi sekanelinpelin puolella saman tapahtuman finaaliin yhdessä Austin Krajicekin kanssa, josta tuloksena oli kuitenkin tappio Harri Heliövaaraa ja Anna Danilinaa vastaan.

Kovista pettymyksistä huolimatta Pegula katsoo tulevaisuuteen myönteisellä asenteella.

– Rakastan olla ulkona luonnossa. Mielestäni sillä on valtava vaikutus terveyteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Ulkona auringossa ja valtameren lähellä oleminen ovat todella tärkeitä asioita.

– En sanoisi, että kärsin runsaasta ahdistuksesta, mutta osittain se johtuu myös siitä, että pidän itseni kiireisenä. Asetan itselleni haasteita, joka auttaa minua säilyttämään oikeanlaisen mielentilan. Asiat on osattava asettaa tasapainoon, etenkin kiertueen aikana.

Lähde: Daily Express

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos