Pidetään yhteyttä

Tennis

Tennistähti murtui kyyneliin Wimbledonin finaalissa: “Ihan aluksi minun täytyy…”

Novak Djokovic pettyneenä Wimbledonin finaalitappion jälkeen
AOP

Miesten kaksinpelin finaali päätti sunnuntaina tämä vuoden Wimbledonin. Turnauksen seitsenkertainen mestari Novak Djokovic ja Espanjan nuori supertähti Carlos Alcaraz ratkaisivat turnauksen mestaruuden lähes viisituntisessa jännitysnäytelmässä.

Novak Djokovic on tottunut pitämään Wimbledonin keskuskentällä voittopuheita – tällä kertaa serbialaisen oli kuitenkin tunnustettava Carlos Alcaraz paremmaksi ja nöyrryttävä kakkossijaan.

– Ihan aluksi minun täytyy antaa tunnustusta Carlosille sekä hänen tiimilleen upeasta työstä. Ansaitset tämän täysin, Djokovic ylisti vastustajastaan.

– Luulin, että olisin vaikeuksissa kanssasi ainoastaan massalla ja kovalla kentällä, mutta tänä vuonna tilanne on selkeästi toinen, serbialainen vitsaili viitaten Alcarazin nopeaan nousuun menestykseen nurmikentillä.

23-kertainen Grand Slam -mestari myönsi myös, että tappio kirveli.

– Ei ole koskaan kiva hävitä tällaista ottelua. Kun tunteet tästä tasaantuvat, minun täytyy kuitenkin olla kiitollinen.

– Huomenna varmaan olen ylpeä kaikesta mitä olen tänä vuonna saavuttanut. Olen saanut pelata urallani uskomattomia otteluita. Tänään hävisin paremmalle ja minun pitää hyväksyä se ja siirtyä eteenpäin, mies totesi.

Finaalitappion myötä samalla tuli päätökseen Djokovicin huikea 45 ottelun voittoputki Wimbledonin keskuskentällä. Viimeksi serbialainen on hävinnyt kentällä Andy Murraylle vuonna 2013.

Djokovic liikuttui haastattelussa kiittäessään perhettään sekä tukijoukkojaan. Myös miehen poika oli katsomossa kannustamassa isäänsä, mikä sai serbialaisen tunteikkaaksi.

– Rakastan teitä. Kiitos, että tuette minua, mies kiitteli nieleskellen kyyneliä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos