Pidetään yhteyttä

Tennis

Tennistähdelle jälleen karmaiseva pettymys: ”En tiedä, mitä aion tehdä”

Tennis
Unsplash

Kreikkalaispelaaja, Maria Sakkari joutui pettymään karvaasti US Openin ensimmäisellä kierroksella. Rebeka Masarova osoittautui vahvemmaksi vieden ottelun nimiinsä erin 6-4, 6-4. Kyseessä oli jo kuluvan kilpailukauden kolmas Grand Slam, jossa Sakkari putoaa ensimmäisen pelin jälkeen.

Maailmanlistan kahdeksanneksi sijoitettu Maria Sakkari on jäänyt kuluvalla kaudella todella kauas parhaastaan. Kreikkalaistähden toiveet kääntää laskusuhdanteinen trendi eivät toteutuneet US Openissa, kun Rebeka Masarova kaatoi hänet suoraan kahdessa erässä.

Sakkari puhui maanantaisen ottelunsa jälkeen medialle ja myönsi harkitsevansa tauon pitämistä tenniksestä.

En tiedä, mitä aion tehdä. Kärsin tällä hetkellä kentällä. Yritän tehdä kaikkeni voidakseni parantaa suorituksiani. Kun en pysty vaikuttamaan pelin kulkuun, vastustajalle aukeaa omat tilaisuutensa. Vastustajani? Hän (Masarova) on todella hyvä ja vahva pelaaja.

Hävittyään ensimmäisen erän, Sakkari pyysi taustatiimiään poistumaan paikalta. Nainen pyynnön johtuneen vain hänestä itsestään.

He eivät tehneet mitään (väärää), vaan olivat täydellisiä. En vain haluttua näyttäytyä heille tällä tavalla. Tunsin, että nolasin heidät esitykselläni. Pyrin jatkamaan eteenpäin, mutta ehkä minä tarvitsen vain enemmän aikaa.

Lähde: Tennis World USA

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos