Pidetään yhteyttä

Tennis

Tennislegenda pohjustaa perjantain huippukamppailua: ”Djokovic on säästellyt paukkujaan”

Novak Djokovic, Carlos Alcaraz.
AOP

Ranskan avoimissa on luvassa perjantaina todellinen trilleri, kun Carlos Alcaraz ja Novak Djokovic mittaavat toistensa taidot. Eurosportin asiantuntija, Alex Corretja povaa kamppailusta huikeaa näytöstä.

Perjantaina pelataan yksi vuoden odotetuimmista kamppailuista, kun Carlos Alcaraz ja Novak Djokovic asettuvat vastakkain Roland Garrosin välierävaiheessa.

Maailmanlistan ykköspaikkaa hallusaan pitävä Alcaraz saa vastaansa hurjavireisen serbialaisen, joka haluaa nousta maailman eniten Grand Slameja voittaneeksi pelaajaksi.

Entinen tennisässä, Alex Corretja, joka toimii tätä nykyä Eurosportin asiantuntijana, ennakoi tulevaa peliä. Corretja uskoo kamppailusta tulevan armoton taistelu, jossa Djokovicin kokemus saattaa näytellä merkittävää roolia.

– Heti turnauksen ensimmäisestä päivästä lähtien olemme odottaneet tätä peliä. Odotukset tämän ottelun suhteen ovat todella korkealla, joten jos tästä ei tule hienoa taistelua, pettymys on valtava.

– Molemmat pelaajat pelaavat tällä hetkellä hyvää tennistä. ‘’Carlitos’’ (Alcaraz) oli vakuuttava Tsitsipasia (Stefanos) vastaan.

– Djokovic on puolestaan säästellyt paukkujaan tärkeimpiä otteluita varten. Hän on parantanut peliään pikkuhilaa ja uskon, että hän tulee olemaan täydellisessä iskussa välierässä. Uskon, että hän on laskenut tämän varaan.

Lähde: Eurosport

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos