Pidetään yhteyttä

Tennis

Tennislegenda kommentoi Djokovicin temppua: ”Ajattelin ennätyksen kestävän ikuisesti”

Roger Federer
AOP

Novak Djokovic voitti hiljattain historiallisen 23 Grand Slaminsa kaadettuaan Ranskan avointen finaalissa Casper Ruudin. Eläkepäiviään viettävä lajisuuruus, Roger Federer kertoi mielipiteensä serbialaistähden ennätyksestä.

Novak Djokovic lähti tähän kauteen vain yksi tavoite mielessään. Serbialainen myönsi, että maailman eniten Grand Slameja voittaneeksi pelaajaksi nouseminen oli yksi hänen suurimmista toiveistaan. Mies sai haluamansa viime viikolla, kun Casper Ruud taipui Ranskan avointen loppuottelussa.

23 Grand Slam voittoa ottaneen Djokovicin lähin haastaja, Rafael Nadal on saalistanut yhten voiton vähemmän. Espanjalaisen paluu pelikentille antaa toistaiseksi vielä odottaa itseään.

Entinen lajisuuruus ja 20 Grand Slamiin yltänyt Roger Federer kommentoi Djokovicin ennätystä.

– Mielestäni se, mitä Novak teki on jotain uskomatonta. On hienoa, kun tennis kirjoittaa omaa historiaansa ja pelaajat jatkavat sen täydentämistä, kuten olemme nähneet Serena Williamsin, Rafan, minun itseni ja nyt Novakin kohdalla.

– Tämä on mahtavaa aikaa fanien, mutta etenkin pelaajan itsensä kannalta. Muistan kun aloittelin uraani ja Pete Samprasilla oli 14 Grand Slamia. Ajattelin ennätyksen kestävän ikuisesti.

Lähde: Eurosport

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos