Pidetään yhteyttä

Tennis

Tennisikonille raju pettymys Wimbledonissa! – ”Tätä ei ole helppoa käsitellä”

Venus Williams
AOP

Venus Williamsin paluu pelikentille ei sujunut pelaajan toivomalla tavalla. Jenkkilegenda aloitti vahvasti Elina Svitolinaa vastaan, mutta loukkattuaan itseään Williams ei enää pystynyt esiintymään samalla tasolla.

Maanantaina käynnistyneessä Wimbledonissa nähtiin pitkään odotettu paluu, kun lajilegenda Venus Williams asteli ruohikolle. Nainen joutui todella kovaan testiin, sillä ensimmäisen kierroksen vastustajaksi valikoitui vahvavireinen Elina Svitolina.

Williams aloitti pelin todella hyvin ja siirtyi ensimmäisessä erässä 2-0 johtoon. Kolmannen pelin aikana tapahtunut loukkaantuminen vesitti kuitenkin haaveet jatkopaikasta, sillä Williams ei pystynyt enää pelaamaan riittävän korkealla tasolla taistellakseen voitosta.

Ukrainalaispelaaja Svitolina vei ottelun lopulta nimiinsä erin 6-4, 6-3.

Williams purki pettymystään ottelun jälkeen ja kommentoi kaatumistaan.

– Ruoho on toisinaan erittäin liukasta. Jossain vaiheessa kaikki kaatuvat ja olin tilanteessa epäonninen. Aloitin pelin täydellisesti ja kaikki sujui suunnitelmieni mukaan. Sen jälkeen kenttä vei minusta pidemmän korren.

– Tämä on suuri pettymys, sillä tunsin olevani hyvässä kunnossa ja lähdin turnaukseen suurin odotuksin. Urheilussa kaikki tapahtuu kuitenkin nopeasti. Tätä ei ole helppoa käsitellä.

Lähde: Tennis World USA

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos