Pidetään yhteyttä

Tennis

Tenniksen supertähdeltä kova tunnustus Ruusuvuoresta: “Emil oli minua parempi”

Emil Ruusuvuorelle ylistystä tenniksen supertähdeltä
Unsplash

Suomen tennisässä Emil Ruusuvuori taisteli upeasti perjantaina Madrid Openin tennisturnauksessa ATP:n maailmanlistan kakkosta, Carlos Alcarazia, vastaan.

Maailman tämän hetken kenties paras tennispelaaja Carlos Alcaraz oli helisemässä Emil Ruusuvuoren kanssa erityisesti ottelun alussa. Espanjalaisella oli taskussaan todella vakuuttava voitto viime viikon Barcelona Openista, mutta Madridissa nuorukainen oli alkuun täysin unessa.

Ruusuvuori olikin päästä yllättämään ensi viikolla 20-vuotta täyttävän Alcarazin. Suomalainen hoiteli avauserän pelein 6-2 ja oli todella lähellä siirtyä toisessa erässä jo vahvaan 4-2 johtoon.

Alcaraz heräsi kuitenkin otteluun ja hoiteli Ruusuvuoren murtopallot pitäen syöttönsä. Lopulta Alcaraz voitti toisen erän 6-4 ja kolmannen 6-2.

Nuori tennistähti tunnusti ottelun jälkeen, että Ruusuvuori pisti espanjalaisen todella tiukille ja oli lähellä painella jopa koko ottelun voittoon.

– Se oli todella vaikeaa, olin jo häviämässä. Hän oli vain yhden pisteen päässä toisessa erässä 3-2 -tilanteessa – se oli kuin ottelupiste hänelle, US Openin mestari Alcaraz kommentoi.

Ruusuvuori sai Alcarazilta upeaa ylistystä ja supertähti myönsi myös suomalaisen paremmuuden.

– Emil oli minua parempi toisessa erässä 3-3:een asti. Siitä oli vaikeaa palata takaisin, mutta lopetin ottelun itsevarmana, mies myönsi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos