Pidetään yhteyttä

Tennis

Ranskan avoimissa todellinen herkkupala! – ”Ollaksesi paras, sinun on voitettava parhaat”

Carlos Alcaraz
AOP

Carlos Alcaraz selvitti tiensä Ranskan avointen välierävaiheeseen kukistettuaan Stefanos Tsitsipasin varsin yksipuolisen näytöksen jälkeen. Seuraavaksi espanjalaisella on edessään kenties kaikkein kovin mahdollinen haaste, kun vastaan asettuu Novak Djokovic.

Ranskan avoimet lähestyy loppuhuipennustaan. Miesten puolella välierissä on luvassa todellinen trilleri, kun Carlos Alcaraz ja Novak Djokovic ottavat toisistaan mittaa.

Nuorella iällä tennismaailman huipulle noussut Alcaraz, 20, on osoittanut moneen kertaan, ettei häntä huimaa kovissakaan paikoissa. Stefanos Tsitsipas oli edellisellä kierroksella pelkkä suupala, kun Alcaraz pyyhälsi voittoon suoraan kolmessa erässä.

Djokovicia vastaan rima nousee kuitenkin jälleen uusiin ulottuvuuksiin, joten espanjalaistähden on oltava parhaimmillaan.

– Olen tuntenut ihmisten rakkauden pelatessani täällä, Alcaraz kommentoi.

– Yleisö on ollut mahtava ja tämä on sellainen ottelu, jonka kaikki haluavat epäilemättä nähdä. Välierästä tulee hieno kamppailu, joten olen intoa täynnä.

– Olen aina sanonut, että ollaksesi paras, sinun on voitettava parhaat pelaajat. Tällä hetkellä Djokovic on yksi heistä. Tiedän, että minulla on edessäni valtavan kokoluokan haaste, mutta en malta pääseväni kentälle.

Lähde: Express.co.uk

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos