Pidetään yhteyttä

Tennis

Puolalaistähti nöyränä ennen Wimbledonia: ”Tiedän, että tulen kohtaamaan vaikeita hetkiä”

Iga Swiatek
AOP

Iga Swiatek voitti Wimbledonin junioriturnauksen viisi vuotta sitten, muttei ole nauttinut menestystä kyseisessä turnauksessa aikuisten tasolla. Puolalaistähti pyrkii rikkomaan kaavan ensi kuussa käyntiin pyörähtävässä kilpailussa.

Iga Swiatek nousi muutama vuosi sitten tennismaailman huipulle viemällä Ranskan avoimet nimiinsä. Maailmanlistan ykköspelaaja otti viime vuonna käsittämättömät 31 peräkkäistä voittoa, johon ei ole pystynyt kukaan muu naispelaaja lajin nykyhistorian aikana.

Swiatek vei Roland Garrosin nimiinsä myös tänä vuonna, jonka myötä hän on tällä hetkellä se pelaaja, jonka kaikki muut haluavat voittaa. Puolalainen lähtee tulevaan Wimbledoniin avoimin mielin, vaikkakin nurmikentillä menestystä ei ole tullut samalla tavalla kuin kovalla alustalla.

– Periaatteessa aina ennen jokaista nurmikentällä pelattavaa turnausta pyrin valmistautumaan parhaani mukaan ja oppimaan paljon, Swiatek kertoo.

– Tunnen hieman paineita, mutta luotan kuitenkin omiin kykyihini pelata erilaisilla alustoilla. Nurmella pelaaminen on joskus hieman haastavampaa ja minulla riittää vielä opittavaa. Sitä ei voi kuitenkaan käyttää tekosyynä.

– Tiedän, että tulen kohtaamaan vaikeita hetkiä turnauksen aikana, mutta olen ottanut suuria kehitysaskelia.

Lähde: Hindustan Times

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos