Pidetään yhteyttä

Tennis

Otto Virtanen aloittaa urakkansa Ranskan avoimissa!: “Tuntuu viikko viikolta paremmalta”

Otto Virtanen edustamassa Suomea Davis Cup Finals -turnauksessa
AOP

Suomen tennisässä Otto Virtanen aloittaa tänään urakkansa Ranskan avoimissa.

Kauden toinen Grand Slam -turnaus, Ranskan avoimet, on pyörähtänyt tänään karsintojen osalta käyntiin ja kehissä on heti avauspäivänä myös Suomen Otto Virtanen. Virtanen kohtaa noin kello 12.30 alkavassa karsintaottelussa Australian Dane Sweenyn.

ATP-rankinglistalla Virtanen (ATP-158) on selvästi päivän vastustajaansa Sweenya (ATP-224) korkeammalla. Suomalaisen kulku massakentällä ei kuitenkaan ole ollut aivan yhtä vahvaa, kuin aiemmin tänä vuonna Challenger-kiertueella sisäkentillä, mutta mies lähtee päivän otteluun kuitenkin luottavaisin mielin.

– Massapeli tuntuu viikko viikolta paremmalta. Tavoite edelliselle neljälle viikolle oli se, että parantaa joka viikko peliä ja Ranskassa ollaan sitten parhaimmassa kunnossa. Tuntuu, että ollaan hyvin lähellä sitä, Virtanen avasi tennis.fi -sivustolla.

Kauden ensimmäisen Grand Slam turnauksen, Australian avointen, karsinnoissa Virtanen jäi avauskierrokselle. Viime vuonna Ranskan avointen karsinnoissa suomalainen selvitti avauskierroksen, mutta taipui toisella kierroksella.

Tällä kertaa karsintojen toisella kierroksella Virtasta odottaisi voittaja otteluparista Dominic Thiem/Franco Agamenone, mikäli suomalainen tiensä sinne selvittää.

– Olosuhteet on hyvät oman pelin kannalta ja pelini näyttäisi sopivan hyvin tänne, Virtanen ennakoi ottelun alla.

Ranskan avoimet käynnistyvät pääsarjan osalta sunnuntaina 26.5. Mukana pääsarjassa ovat suomalaispelaajista varmuudella kaksin- ja nelinpelissä Emil Ruusuvuori sekä nelinpelissä Harri Heliövaara.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Otto Virtanen (@ottovirtanen_)

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos