Pidetään yhteyttä

Tennis

Onko tässä kaikkien aikojen paras pelaaja? – Nadal läväyttää oman mielipiteensä!

Rafael Nadal
AOP

Rafael Nadal ja Novak Djokovic lukeutuvat maailman kaikkien aikojen parhaiden tennispelaajien joukkoon. Kahden supertähden välille on aseteltu reilusti vertailua vuosien varrella. Nadal kertoo mielipiteensä serbialaiskilpakumppanistaan ja ylistää tämän saavutuksia.

Rafael Nadal pitää Novak Djokovicia maailman kaikkien aikojen parhaana pelaajana. Djokovic voitti hiljattain historiallisen 24:n Grand Slaminsa, johon ei ole kukaan muu pystynyt lajin historiassa. Nadalilla itsellään on kaksi titteliä vähemmän kuin suurimmalla kilpakumppanillaan.

Djokovicilla on myös ennätykselliset 39 Masters 1000 -titteliä, kolme enemmän kuin Nadalilla. Tämä lisäksi serbialaisen tilillä on eniten viikkoja maailmanlistan ykkösenä (392), 82 viikkoa enemmän kuin toiseksi sijoittuneella Roger Federerillä.

– Numerot ovat numeroita ja tilastot ovat tilastoja. On kiistatonta että hänellä on paremmat numerot kuin minulla. Nadal toteaa CNN:n mukaan.

– Tämä on totuus, eikä ole minun tapaistani yrittää peitellä sitä. Tämän jälkeen kyse on makuasioista. Jotkut suosivat toista pelaajaa enemmän erilaisista syistä.

– Mielestäni Djokovic on titteleiden osalta historian paras, eikä siinä ole mitään keskusteltavaa. Olen onnellinen hänen kaikista saavutuksistaan, enkä ole kokenut hänen menestyksestään lainkaan turhautumista.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos