Pidetään yhteyttä

Tennis

Lajin supertähti avoimena masennuksestaan: ”Minulla on edelleen synkkiä ajatuksia”

Nick Kyrgios
AOP

Tennistähti Nick Kyrgios on puhunut viime aikoina tärkeiden asioiden puolesta. Wimbledonin väliin jättänyt australialainen on kertonut aiemmin kärsineensä vakavasta masennuksesta ja itsetuhoisista ajatuksista. Nyt mies paljastaa, miksei ole halunnut turvautua mielialalääkkeisiin.

Kiistatta maailman lahjakkaimpien pelaajien joukkoon kuuluva Nick Kyrgios ei ole koskaan pystynyt täysin lunastamaan täyttä potentiaaliaan.

Australialainen nousi lajin huipulle todella nuorella iällä, jonka jälkeen hänen harteilleen asetettiin valtavat paineet. Tämä on näkynyt temperamenttisen Kyrgiosin otteissa toisinaan negatiivisella tavalla, mutta viime aikoina pahimmilta ylilyönneiltä ollaan vältytty.

Loukkaantumisista kärsinyt Kyrgios on pystynyt tällä kaudella pelaamaan vain yhden ottelun ja joutui jättämään myös Wimbledonin väliin rannevamman takia.

Mies on silti pysynyt mediahuomion kohteena, sillä hän on paljastanut kamppailleensa aiemmin urallaan vakavan masennuksen kanssa.

Kyrgios kertoo nyt, miksei hän ole halunnut turvautua lääkkeisiin lääkärin suosituksesta huolimatta.

– Minulla on edelleen synkkiä hetkiä, mutta nykyään osaan ottaa askeleen taaksepäin ja analysoida itseäni. Isoin asia on se, että kysyn itseltäni, miten suhtautua negatiivisiin ajatuksiin. Lääkärit ovat määränneet minulle lääkkeitä, mutta olen kokenut muut tavat tehokkaammaksi.

Lähde: Tennis World USA

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos