Pidetään yhteyttä

Tennis

Kolminkertainen Grand Slam -voittaja oli liikaa – Emil Ruusuvuoren matka Wimbledonissa tyssäsi heti

Emil Ruusuvuori haastaa Stan Wawrinkan Wimbledonin avauskierroksella
AOP

Kauden kolmas Grand Slam -turnaus Wimbledon on starttannut tänään Lontoossa. Legendaarisessa turnauksessa oli mukana yksi suomalainen, kun Emil Ruusuvuori haki menestystä.

Suomen tennisässän Emil Ruusuvuoren matka Wimbledonin tennisturnauksessa tyssäsi kuitenkin heti ensimmäiselle kierrokselle. Vastaan asettunut kokenut Sveitsin Stan Wawrinka oli suoraan kolmessa erässä pelein 7-5, 7-5, 6-4 parempi.

Kaksikko oli kohdannut kertaalleen aiemmin viime vuonna, jolloin Ruusuvuori oli parempi. Tällä kertaa kolminkertaisen Grand Slam -voittaja Wawrinkan kokemus osoittautui liian isoksi palaksi Ruusuvuorelle.

Suomalainen johti ottelun avauserää jo 4-2, mutta sveitsiläinen Wawrinka pääsi mukaan ja lopulta erävoittoon. Toisessa erässä Ruusuvuorella oli useampikin mahdollisuus sveitsiläisen syötön murtoon, mutta ratkaisuhetkillä suomalainen sortui helpohkoihin virheisiin. 38-vuotias Wawrinka puolestaan mursi Ruusuvuoren syötön heti ensimmäisen mahdollisuuden saatuaan.

Kolmannessa erässä Ruusuvuori taisteli hienosti, mutta sortui jälleen muutamiin helppoihin ja pakottamattomiin virheisiin. Vaikka mies onnistuikin Wawrinkan syötön erässä murtamaan, onnistui siinä myös sveitsiläinen kahdesti.

Wawrinka osoittikin, että ikä ei miehellä vielä paina ja hän eteni Wimbledonin toiselle kierrokselle ensimmäisen kerran neljään vuoteen.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos