Pidetään yhteyttä

Tennis

Kohutähti suunnittelee uransa paketoimista? – ”Olen tulossa vanhaksi”

Nick Kyrgios
AOP

Nick Kyrgios on toistaiseksi pelannut vasta yhden ottelun kuluvan kalenterivuoden aikana. 28-vuotias australialaisässä kertoo, ettei aio jatkaa tenniksen parissa yhtä pitkään, kuin jotkut lajin supertähdistä.

Nick Kyrgios joutui pettymään heti alkuvuodesta raskaasti, kun Australian avoimet jäivät väliin loukkaantumisen takia. Mies suunnitteli palaavansa kentille Roland Garrosissa, mutta suunnitelmat muuttuivat jälleen vamman takia. Kyrgiosia ei nähty myöskään Wimbledonissa, joten australialaisella on meneillään todella rikkonainen kausi.

Toistaiseksi Kyrgios on pelannut vain kertaalleen Stuttgartin turnauksessa, jossa hän hävisi avauskierroksella Kiinan Yibing Wulle. Kyrgiosilta puuttuu edelleen kaksinpelin Grand Slam, ja omien sanojensa mukaan aikaa ei ole hukattavaksi asti.

– Ei ole pienintäkään mahdollisuutta, että jatkaisin pelaamista vielä 33-vuotiaaksi asti. Koko ajatus on täysin hullu. Vannon, että kun lopetan, en tule enää palaamaan pelikentille.

– Olen tulossa vanhaksi. Olen nyt 28-vuotias, mutta kaiken juomisen ja juhlimisen jälkeen tunnen olevani 57. Huipulla pysyminen vaatii kovaa työtä ja ahkeraa harjoittelua. Haluan voida syödä ja juoda, mitä haluan. Tämä on rankka elämäntyyli.

Lähde: The Mirror

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos