Pidetään yhteyttä

Tennis

Jälleen yllätystappio tenniksen supertähdelle!: “Hänkin on ihminen”

Casper Ruud kaatoi yllättäen Novak Djokovicin Monte Carlon Masters -turnauksessa
AOP

Norjalaistähti Casper Ruud shokeerasi tennismaailmaa eilisiltana kaatamalla Novak Djokovicin Monte Carlon Masters -turnauksen välierässä.

Casper Ruud yllätti niin itsensä kuin tennisfanit ympäri maailman, kaatamalla tenniksen maailmanlistan ykkösen Novak Djokovicin Monte-Carlo Masters -turnauksen välierässä eilen.

Norjalaistähti Ruud eteni kauden kolmannen Masters tason turnauksen finaaliin, kun selvänä ennakkosuosikkina otteluun lähtenyt Djokovic kaatui eilen välierässä erin 6-4, 1-6, 6-4.

Ruudin voitto vahvisti sen, mistä Djokovicin vaisu kauden alku onkin jo antanut viitteitä: serbialainen supertähti on sittenkin vain ihminen.

– Hän on ihminen vaikka joskus hän ei näytä siltä. Mutta hän on kuin kaikki muutkin, Ruud kommentoi voittonsa jälkeen.

Djokovic taipui muutama viikko sitten yllättäen Indian Wellsin toisella kierroksella Italian Luca Nardille, minkä Ruud paljastikin toimineen myös hänelle motivaattorina.

– Luulen, että se, mikä todella motivoi minua ja auttoi minua tänään, oli ehkä se, että ajattelin kuinka hän hävisi Indian Wellsissä Luca Nardille, mikä osoitti, että hän on joskus myös haavoittuvainen.

– Ei montaa kertaa vuodessa, mutta muutamana päivänä siellä täällä hänet on mahdollista voittaa, norjalainen tuumi.

Ruudin onneksi tuollainen päivä sattui juuri kaksikon välierän aikaan ja norjalainen pystyi nappaamaan ensimmäisen voittonsa kuudessa kohtaamisessa serbialaisesta.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

 

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos