Pidetään yhteyttä

Tennis

Entinen tennisässä hehkuttaa lajin uutta supertähteä: ”Kuin täydellisen pelaajan prototyyppi”

Carlos Alcaraz
AOP

Hiljattain Wimbledonin voittoa juhlinut Carlos Alcaraz kerää ihailua osakseen. Entinen tennispelaaja, Paolo Bertolucci vertaa nuorta espanjalaista Rafael Nadaliin ja Roger Federeriin.

Carlos Alcarazin rakettimaista nousua tennismaailman huipulle on ollut uskomatonta seurata. Vasta 20-vuotias espanjalainen on sementoinut asemansa lajin huipulla ja viimeistään Wimbledonin finaalissa Novak Djokovicia vastaan irronnut voitto vakuutti kaikki epäilijät hänen kyvyistään.

Entinen tennisammattilainen, Paolo Bertolucci kertoo mielipiteensä Alcarazista ja vertaa tätä lajin kahteen muuhun huippunimeen.

– Alcaraz on aivan kuin ’’Suuren kolmikon’’ (Djokovic, Roger Federer, Rafael Nadal) perillinen, sillä kukaan ei pelaa tennistä samalla tavalla kaksikymppisenä.

– Hän on täydellinen paketti ja pelaa uskomattomalla tavalla millä tahansa alustalla. Hän on kuin täydellisen tennispelaajan prototyyppi. Kukaan ei kuitenkaan tiedä, mihin asti hän tulee yltämään, sillä siihen vaikuttaa monet asiat, kuten terveystilanne ja voitonnälkä.

– Kaikki kuitenkin viittaa sen puolesta, että hän jatkaa tennishistorian uudelleenkirjoittamista, sillä hänellä on siihen kaikki tarvittavat työkalut.

– Nadal on ainutlaatuinen pelaaja, mutta hän kärsii kentällä. Federerillä oli puhdas tekniikka, mutta hän ei koskaan hymyillyt kentällä. Alcaraz pitää hauskaa pelatessaan.

Lähde: Tennis365

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos