Pidetään yhteyttä

Tennis

Australian kiistellyltä tennistähdeltä jäätävää kuittailua Novak Djokovicille: “Olen niin kyllästynyt…”

Nick Kyrgios selostushommissa Australian avoimissa
AOP

Vanhat kilpakumppanit, Novak Djokovic ja Nick Kyrgios, kohtasivat toisensa Australian avointen Rod Laver Areenalla. Miehet olivat kuitenkin tällä kertaa verkon samalla puolella, sillä Kyrgios pääsi haastattelemaan puolivälieräottelunsa voittanutta Djokovicia.

Australian tennistähti Nick Kyrgios on viettänyt nämä Australian avoimet kentän sijasta selostuskopin puolella. Mies on jo päässyt Novak Djokovicin otteita turnauksessa seuraamaan ja selostamaan. Tiistaina mies pääsi tekemään ensimmäisen kenttähaastattelunsa Djokovicin voiton jälkeen.

Serbialaistähti oli innoissaan nähdessään vanhan kilpakumppaninsa takaisin kentällä.

– Näytät hyvältä selostuskopissa, mutta näytät vielä paremmalta täällä kentällä, Djokovic heitti.

Monen tennisfanin tavoin Djokovic toivoisi, että Kyrgios palaisi kentälle myös tennismailan kanssa. Australialaistähti vihjasikin, että voisi olla halukas Rod Laver areenan kentälle ainakin kertaalleen palaamaan, voidakseen vielä kertaalleen Djokovicin päihittää.

– Olen niin kyllästynyt siihen, että voitat tällä kentällä ja ehkä tulen takaisin ihan vain jotta voin voittaa sinut vielä kerran, Kyrgios heitti vitsaillen Djokovicille.

Aiemmin turnauksessa Djokovic kosiskeli Kyrgiosia jo parikseen nelinpeliin, joten ehkäpä kaksikko nähdään vielä yhdessä kentällä.

– Hän kuin tuore tuulahdus lajillemme – niin kentällä kuin selostuskopissa, Djokovic totesi Barbara Schettin haastattelussa.

– Hän on ollut vuosien mittaan hieman kiistelty hahmo lajissamme, mutta pidän siitä, kuinka hän puhuu suunsa puhtaaksi. Häntä on hauska seurata ja kuunnella, serbialaistähti kommentoi.

Djokovic voitti tiistain puolivälieräottelussaan Yhdysvaltain Taylor Fritzin neljässä erässä ja eteni Australian avointen välieriin.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos