Pidetään yhteyttä

Talviurheilu

Otto Invenius täräytti uran parhaan sijoituksen ampumahiihdon maailmancupissa!

Otto Invenius kymmenes ampumahiihdon maailmancupissa
AOP

Otto Invenius hiihti upeasti uransa parhaan sijoituksen ampumahiihdon maailmancupissa, ollen Anterselvan yhteislähtökilpailussa kymmenes.

Italian Anterselvassa kisattiin sunnuntaina miesten ampumahiihdon yhteislähtökilpailu. Suomen Otto Invenius pääsi myös mukaan kilpailuun ja hiihti komeasti sijalle 11.

Päivä oli Inveniukselle kokonaisuutena hieno onnistuminen. Suomalainen onnistui erityisesti ampumapenkalla hienosti, ampuen ainoastaan kaksi ohilaukausta.

Norja juhli päivän kisassa kolmoisvoittoa. Vetle Sjåstad Christiansen hiihti maaliin ensimmäisenä ja Johannes Dale-Skjevdal sekä Endre Strømsheim miehen perässä. Toisena viimeiseltä ampumapaikalta matkaan päässyt Ranskan Quentin Fillon Maillet jätettiin tylysti palkintosijojen ulkopuolelle.

Invenius paranteli jo aiemmin Anterselvassa uransa parasta maailmancupin sijoitusta ollen normaalimatkan 11. Mies pisti heti perään siis yhteislähdössä paremmaksi, eikä ole hidastamassa tämän jälkeenkään.

– Eiköhän vielä kovempaa lähde kulkemaan. En usko, että olen vielä parhaassa tikissä, mies enteili aiemmin Yle Urheilulle.

Invenius paljasti aiemmin myös kovat tavoitteensa vielä tälle kaudelle:

– Kun ihan kaikki menee putkeen, niin uskon, että siellä mitaleilla voisin olla, suomalainen ennakoi muutaman viikon päästä alkavia MM-kisoja.

– Toivon tietysti, että kaikki menisi putkeen, mutta ensin pitää saavuttaa se top10, sitä kautta top6 ja sitten mitaleille, hän totesi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos