Pidetään yhteyttä

Talviurheilu

Krista Pärmäkoskelta kryptinen ilmoitus tulevaisuudesta: “En tule enää huippu-urheilijana hiihtämään”

Krista Pärmäkoski oli Tour de Skin kokonaiskisan seitsemäs
AOP

Tour de Ski huipentui naisten osalta sunnuntaina Val di Fiemmen tuskalliseen Alpe Cermisin nousuun. Kerttu Niskanen oli parhaana suomalaisena upeasti kokonaiskisan kolmas. Krista Pärmäkoski oli lopulta kokonaiskisan seitsemäs.

Krista Pärmäkoski paljasti kisan jälkeen, että Alpe Cermisin piinallinen nousu saa jäädä tällä erää naisen huippu-urheilijauran viimeiseksi.

– Se nyt on melko varmaa, että Alpe Cermisiä en tule enää huippu-urheilijana hiihtämään, nainen paljasti kisan jälkeen Ylen haastattelussa.

Uransa päätöksestä aiemminkin vihjannut Pärmäkoski kertoi, että päätyi päätökseen kuluneen viikon aikana.

– Tänään päätin, että annan kaikkeni tuonne ja siihen pystyin, nainen jatkoi.

Pärmäkosken lähtökohdat Tourille olivat kaikkea muuta kuin optimaaliset. Takana oli joulukuun alun sairastelut ja siitä seurannut pitkä kilpailutauko. Hieman kysymysmerkkinä kiertueelle lähtenyt Pärmäkoski kuitenkin myönsi, että odotti hieman parempaa sijoitusta.

– Toki odotin parempaa sijoitusta, mutta ollaan tyytyväisiä tähän – lähtökohdat huomioiden. Vähän oli suksimurheita, jotka näkyivät lopputuloksessa, Pärmäkoski summasi koko kiertueesta.

Ylen urheilustudiossa Pärmäkosken ilmoitusta pidettiin hieman kryptisenä.

– Jäädään odottamaan että mitä tuo tarkoittaa. Vähän kryptinen juttu. Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtaja Matti Heikkinen tuumi ja pohti josko Pärmäkosken ilmoitus tarkoittaa koko uran päättymistä vai kenties pelkästään viimeistä Tour de Skitä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos