Pidetään yhteyttä

Ralli

Teemu Sunisen tallikaveri hyötyi suomalaisen epäonnesta: “Kun tilaisuus avautuu, käyn sen kimppuun”

Thierry Neuville jäi kiinni huijaamisesta Kenian MM-rallissa
AOP

Teemu Sunisen ensimmäinen palkintokorokesija Rally1 -autolla oli lähes jo kosketeltavissa Chilen MM-rallissa viime viikonloppuna. Kaikki suli kuitenkin toiseksi viimeisellä erikoiskokeella, kun suomalainen ajoi ikävästi ulos ja joutui keskeyttämään rallin.

Teemu Sunisen kanssa kakkossijasta Chilessä kamppaillut Thierry Neuville kuittasi rallista toisen sijan tallikaverinsa keskeytyksen myötä.

– Kun tilaisuus avautuu, käyn aina sen kimppuun. Aamulla minulla oli tilaisuus, vaikka ero oli melko iso, Neuville kertasi.

– Minun oli joka tapauksessa hyökättävä, sillä Elfyn [Evans] oli vain kymmenen sekuntia meitä perässä. Itse asiassa ero eteenpäin oli isompi kuin marginaali Elfyniin.

Vasta kolmatta kertaa Hyundain Rally1 -kalustolla ajanut Suninen oli hyvin kiinni huippusijoituksessa koko viikonlopun ajan. Viimeistä edellisellä erikoiskokeella mies kuitenkin leikkasi mutkassa liian jyrkästi ja kolautti eturenkaansa kantoon.

Vaikka Sunisen viikonloppu päättyikin pettymykseen, ansaitsi suomalainen tallikaveriltaan Neuvillelta kehut.

– Teemu ajoi todella hyvän viikonlopun, vaikka hänellä on vain vähän kokemusta autosta. Hän on tehnyt loistavaa työtä, Neuville kehui.

– Olin pettynyt heidän puolestaan. Tiedämme, kuinka raaka laji ralli voi olla. Se kuuluu pelin henkeen

Seuraavan kerran MM-rallia ajetaan lokakuun lopulla Keski-Euroopassa, missä myös Suninen on mukana.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos