Pidetään yhteyttä

Ralli

Teemu Sunisen managerilta kovaa ryöpytystä Hyundain kohupäätöksestä: “Siellä ei tiedetä, mitä tehdään”

Teemu Suninen jäi ilman kuljettajapaikkaa Hyundailla
AOP

Hyundai tiedotti keskiviikkona ensi kauden kuljettajavalinnoistaan.

Ennalta jo tiedettiin, että belgialaistähti Thierry Neuville sekä talliin palaava virolaismestari Ott Tänak ajavat tallissa varmasti ensi kaudella.

Myös Esapekka Lapin jatko tiedettiin. Suomalaisen kanssa tallin kolmosauton ajovastuun jakavat ensi kaudella Dani Sordo ja Andreas Mikkelsen. Tämä tarkoittaa, että viime kaudella kuusi osakilpailua Hyundain WRC1-autolla ajanut Teemu Suninen jäi ilman kuljettajapaikkaa.

Uutinen otettiin Sunisen tallissa hieman ristiriitaisin tuntein vastaan. Suninen itse kertoi, että päätös oli ollut tiedossa jo pitkään, eli varsinaisena yllätyksenä se ei tullut. Se ei kuitenkaan poistanut miehen pettymystä tilanteesta.

– Fakta on, että vauhti olisi riittänyt. Oltiin soralla neljänsiä (Suomen MM-ralli) ja paikka oli silleen ansaittu, Suninen totesi Iltalehden haastattelussa.

– Hyvässä hengessä on keskusteluja käyty, Suninen kuitenkin totesi MTV Urheilulle.

Miehen manageri Timo Jouhki ei aivan yhtä maltillisesti pettymystään peitellyt, vaan laukoi kovaa kritiikkiä Hyundain kuljettajavalinnoista.

– Helvetinmoinen pettymys nämä suoritukset ja sopimustilanne katsoen. En todellakaan itse ainakaan ymmärrä. Minusta siellä ei oikein tiedetä, mitä siellä tehdään. Se on vähän semmoista huitomista, Jouhki tulitti.

– Jos on joku kuljettajien kehitysohjelma, niin sitähän pitäisi yrittää katsoa pidemmälle, eikä ottaa vanhoja ukkoja ajelemaan, Jouhki jatkoi viitaten viitaten 40-vuotiaaseen Sordoon ja 34-vuotiaaseen Mikkelseniin.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos