Pidetään yhteyttä

Ralli

Monte Carlon MM-ralli kolmen kauppaa – Belgialaistähti kuroi lisää etumatkaa

Thierry Neuville johtaa Monte Carlon MM-rallia
AOP

Rallin MM-sarjan avauskisassa Monte Carlossa on ajettu nyt 11 erikoiskoetta ja kamppailu kisan voitosta käy tiukkana kärkikolmikon osalta.

Lauantain aamupäivän pätkien jälkeen Hyundain Thierry Neuville ajaa Monte Carlon MM-rallin johdossa. Haastajat tulevat kuitenkin lähellä takana. Belgialaistähden johto toisena olevaan Toyotan Elfyn Evansiin on 5,1 sekuntia. Evansin tallikaveri Sebastien Ogier on kolmantena 7,7 sekunnin päässä.

Neuville pystyi ek11:lla kasvattamaan hieman eroa takana tuleviin.

– En ottanut riskejä. Joissain paikoissa en ymmärtänyt täysin nuottia ja sitten epäröin, Neuville summasi pätkää Rallit.fisivustolle.

Rallin MM-sarjan hallitseva mestari Kalle Rovanperä sekä suomalaistähti Esapekka Lappi starttaavat kautensa vasta Ruotsin MM-rallissa, eli suomalaisia ei Monte Carlossa Rally1 -sarjassa nähdä.

WRC2-luokassa Sami Pajari pitää kuitenkin suomalaisvärejä yllä ja on luokassaan yhdentoista erikoiskokeen jälkeen viidentenä. Kokonaiskisassa Pajari on sijalla 13.

Monte Carlon ohjelmassa on huoltotauon jälkeen lauantaille vielä kolme erikoiskoetta. Kauden avausviikonloppu laitetaan sunnuntaina kolmen erikoiskokeen myötä pakettiin.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos