Pidetään yhteyttä

Ralli

Kalle Rovanperä toivoo Suomen MM-ralliin jotain, mikä saa muilla kuljettajilla niskavillat pystyyn

Kalle Rovanperä johtaa MM-sarjaa reilulla erolla
AOP

Rallin MM-sarjaa ajetaan tämän viikon lopulla Suomessa, Jyväskylässä. MM-sarjaa johtava Toyotan Kalle Rovanperä lähtee jahtaamaan kotikisassaan uransa ensimmäistä voittoa Suomen MM-rallista.

Kalle Rovanperällä on alla ylivoimainen voitto Viron MM-rallista ja puolustava maailmanmestari lähteekin viikonlopun koitokseen rennoin mielin.

– Hyvä fiilis, positiivinen pitää olla tässä tilanteessa. Tässä MM-tilanteessa en halua ottaa mitään älyttömän isoja riskejä, vaan pitää ajaa fiksusti, Rovanperä kommentoi Ilta-Sanomien mukaan.

Ääriolosuhteissa viihtyvä Rovanperä on esittänyt pienen toiveen sääjumalille ja mies toivookin viikonlopuksi sadesäätä. Se palvelisi erityisesti suomalaista. Monelle muulle kuljettajalle Rovanperän toive kuulostaa kuitenkin varmasti erikoiselle.

– Varsinkin perjantaille sade sopisi hyvin. Auraaminen on meille paha asia joka tapauksessa, joten sade auttaisi siihen, hallitseva maailmanmestari pohti.

– Sateella pitää ajaa rohkeasti. Pito vaihtelee jatkuvasti, mutta mun tyyli sopii sateeseen. Se putsaa rengasta, kun mennään koko ajan pienessä kulmassa. Silloin voi mennä kovempaa mutkiin, Rovanperä jatkoi.

Tällä hetkellä Rovanperän toive näyttäisi toteutuvan, sillä perjantaille on luvattu sadetta. Rovanperä muistuttaa kuitenkin, että erityisesti Suomen MM-rallissa on ajettava fiksusti ja turhia riskejä on vältettävä. Vaikka miehen johto MM-sarjassa onkin mukavat 55 pistettä, ei nuori mies lähde viikonloppuna riskeeraamaan älyttömästi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Äänet
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos