Pidetään yhteyttä

Ralli

Chilen MM-rallin voitosta taistelevalta Teemu Suniselta synkkä kommentti: ”Paljon asioita, jotka ahdistavat”

Teemu Suninen oli Suomen MM-rallin paras suomalainen
AOP

Teemu Suninen on Chilen MM-rallissa avauspäivän kuuden erikoiskokeen jälkeen hienosti toisena ja taistossa kilpailun voitosta. Hyvästä ajovireestä huolimatta mieheltä saatiin hieman synkkiä kommentteja päivän aikana.

– Rallihan menee hyvin, mutta taustalla on aika paljon asioita, jotka ahdistavat. Ei saa keskittyä niihin, Suninen kertoi perjantaina.

Tämän tarkemmin mies ei hieman mystisiä kommenttejaan avannut, totesi vain, että tallikaveri Dani Sordolta voisi asiasta tiedustella tarkemmin.

Hyundain kolmosauton ajovastuuta tällä kaudella Sunisen kanssa jakanut Sordo, kritisoi vastikää tiukkaan sävyyn MM-sarjaa ja sen vaatimia muutoksia. Espanjalainen kritisoi muun muassa kisapäivien aikataulutusta. Suninen ei kuitenkaan paljastanut viittasiko mies kommentillaan näihin Sordon kommentteihin.

Hyvästä sijoituksesta huolimatta Suninen kertoi avauspäivän pätkien olleen haastavia. Mies ajaa vasta kolmatta kertaa MM-tasolla Hyundain tehdastiimin Rally1-autolla.

– Täytyy sanoa, että oli aika vaikeaa. Pito vaihteli tosi paljon: välillä oli irtosoraa ja osassa paikoista oli ihan hyvääkin pitoa. Pätkät olivat tosi teknisiä ja vaikeita.

Vaikeuksiakin päivään mahtui, joskin niistäkin mies oli päivän päätteeksi melko vaisu.

– Kaikki on kontrollissa, joten ei mitään huolta. Tiimi auttaa meitä, joten me voimme mennä eteenpäin ongelmista, Suninen kertoi.

Lauantaihin lähdettäessä Suninen on 4,2 sekuntia kisaa johtavaa Ott Tänakia perässä. Lauantain ohjelmaan kuuluu kuusi erikoiskoetta, joista ensimmäinen, 27,19 kilometriä pitkä Chivilingon pätkä, starttaa klo 13.57 Suomen aikaa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos