Pidetään yhteyttä

Muut lajit

Suomen snookerfaneille ainutkertainen mahdollisuus! – Lajilegenda Ronnie O’Sullivan saapuu Suomeen

Ronnie O'Sullivanilta murskavoitto Snookerin MM-kisoissa
AOP

Snooker-legenda Ronnie O’Sullivan saapuu Suomeen.

Kesäkuussa suomalaisille snookerfaneille on tarjolla ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä lajin suurin legenda, sillä snookerin seitsenkertainen maailmanmestari Ronnie O’Sullivan saapuu ensi kertaa Suomeen.

Käytännössä kaiken snookerissa voittanut O’Sullivan, pelaa kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna kaksi näytösottelua Tampere-talossa. Ottelut järjestää Robin Hull, Suomen snookerhistorian ainoa ammattilaispelaaja.

– Voin sanoa, että tämä on näytösotteluiden osalta viimeinen veto. Tätä suuremmaksi kattaus ei voi enää mennä, Hull hehkutti uutisesta Yle Urheilulle.

Hullin mukaan nimet tapahtumaan ovat jo paperissa O’Sullivanin sekä Tampere-talon osalta. Supertähden vastus selviää miehen mukaan piakkoin.

– Tässä vaiheessa puhun vastustajasta vielä vain muodossa “spesiaali vieras”, Hull vihjasi.

Halpaa lystiä lajin suurimman tähden tuominen Suomeen ei missään nimessä ole ja Hull paljastaakin O’Sullivanin viikonlopun hintalapun olevan yli 100 000 euroa. Hull näkee kuitenkin, että tapahtumalla on mahdollisuus nostaa Suomen profiilia snookerin ammattilaiskiertueen järjestävän, kattoorganisaatio World Snookerin, silmissä.

Suomessa on aiemminkin järjestetty useita näytösotteluista, joissa on nähty lajin suurimpia tähtiä kuten Mark Selby, Mark Williams, Neil Robertson ja Stuart Bingham. Kysyntä lipuille on ollut kovaa ja pelaajat ovat hehkuttaneet tapahtumien tunnelmaa.

– Suomeen on suurta vetoa.

– Nostan käden pystyyn sen puolesta, että olen valmis auttamaan ammattilaisturnauksen tuomisessa Suomeen, Hull totesi.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos