Pidetään yhteyttä

Muut lajit

NFL:n tähtisikermälle huolestuttavia uutisia voiton jälkeen – Pelinrakentaja loukkaantui

Justin Herbert
AOP

NFL:n tähtisikermä Los Angeles Chargers otti kauden toisen voittonsa viikonloppuna. Las Vegas Raiders antoi tiukan vastuksen, mutta taipui lopulta pistein 24-17. Chargersin tähtipelinrakentaja, Justin Herbert kärsi ottelun tiimellyksessä käsivamman.

Las Vegas Raiders yltyi huimaan loppukiriin Los Angeles Chargersia vastaan, mutta ei pystynyt nousemaan rinnalle. Toisen peräkkäisen voittonsa ottanut Chargers oli lopulta vahvempi lukemin 24-17.

Joukkue oli hävinnyt alkukauden kaksi ensimmäistä peliään. Viime aikojen hyvä vire luonnollisesti lämmittää Chargersin leirissä, mutta joukkue joutui maksamaan voitostaan kovan hinnan. Pelinrakentaja, Justin Herbert satutti harmittoman näköisessä tilanteessa itseään ja joutui paikkaustoimenpiteiden kohteeksi.

Lajiasiantuntija, Ian Rapoport kommentoi Herbertin kärsimää vammaa pelin jälkeen seuraavasti:

– Saamieni tietojen perusteella Justin Herbert mursi vasemman käden sormensa. Hän pystyi pelaamaan ottelun loppuun asti, eikä joudu nähdyn perusteella sivuun joukkueen vahvuudesta.

Los Angeles kohtaa parin viikon päästä pelattavassa seuraavassa ottelussaan Dallas Cowboysin. Takavuosien mahtiseura Dallas on aloittanut kautensa kolmella voitolla ja yhdellä tappiolla. Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että Herbert on tuolloin normaalisti osa Chargersin miehistöä.

Lähde: Sportsnaut

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos