Pidetään yhteyttä

Muut lajit

MM-finaalipaikan karkaaminen kismitti Matti Mattssonia: “Paljon pettymyksiä tähän MM-matkaan”

Matti Mattssonin vauhti ei riittänyt finaaliin uinnin MM-kisojen 200m rintauinnissa
AOP

Uinnin MM-kisat ovat parhaillaan käynnissä Japanin Fukuokassa. Torstaina tulessa oli myös Suomen Matti Mattsson, joka jäi kirvelevän lähelle finaalipaikkaa päämatkallaan 200 metrin rintauinnissa.

Aamun alkuerät Matti Mattsson hoiteli varmasti. Välierissä suomalainen ui vahvasti, mutta vauhti ei aivan riittänyt finaalipaikkaan.

Lähelle Mattssonin veto riitti, mutta ei lopulta aivan finaalipaikkaan saakka. Viimeisen finaalipaikan nappasi Japanin Ippei Watanabe ajalla 2.09,50. Mattsson paineli välierän aikaan 2.09,93, eli finaalipaikka jäi lopulta alle puolen sekunnin päähän.

– Se oli sellainen uinti ja sellaiset arvokisat. Pettymyksiä on mahtunut aika monta tähän MM-matkaan, pettynyt Mattsson harmitteli välieräuinnin jälkeen Ylen mukaan.

Vaikka Mattssonin suoritus ihan hyvä olikin, jäi se vielä huomattavasti miehen omasta parhaasta. Porilainen ei itse suoritukseen tai aikaan ollut erityisen tyytyväinen.

– Tuntemukset olivat ihan jees altaassa, mutta tulos taululla on mikä on. Jotenkin oli ruuti märkää, ettei lähtenyt homma toimimaan, Mattsson pohti suorituksensa jälkeen.

Hieman jäi vielä varastoonkin miehen mukaan, joskin Mattsson ei jäänyt enää jossittelemaan tulosta.

– Ilmeisesti ei kaikki ole jäänyt altaaseen, kun tässä istutaan näin hyvissä voimissa.

– En ole ikinä ollut mikään jossittelijatyyppi. Että lähtisin hakemaan erinäisiä syitä, mutta totta kai sillä on varmasti vaikutusta, että alkukevät meni enemmän tai vähemmän sairastellessa. Se on vienyt mehuja tältä kesältä, mutta en yksittäisesti osaa sanoa, mikä on, mies tuumi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos