Pidetään yhteyttä

Muut lajit

Käry kävi! – NFL:n supertähti kiinni kielletyistä aineista: ”Olin yllättynyt ja pettynyt”

Grover Stewart
AOP

Indianapolis Coltsin tähtipelaaja, Grover Stewart on jäänyt kiinni kielletyistä aineista. Stewart on asetettu sivuun joukkueen seuraavista kuudesta ottelusta, jonka ajalta hänelle ei myöskään maksesta palkkaa.

Indianapolis Coltsin supertähti Grover Stewart, yksi NFL:n parhaista puolustajista, on hyllytetty ilman palkkaa kuudeksi peliksi, koska hän on rikkonut liigan suorituskykyä parantavia lääkkeitä koskevia määräyksiä.

Stewart voi palata Coltsin kokoonpanoon 14. viikolla Cincinnati Bengalsia vastaan pelattavassa vierasottelussa. Stewartin rikkomuksen luonne on edelleen epäselvä, mutta hän myönsi tilanteen sosiaalisessa mediassa. Mies kuitenkin väittää, ettei ole rikkonut sääntöjä tarkoituksella.

– Haluan pyytää anteeksi National Football Leaguelta, Colts-organisaatiolta, joukkuetovereiltani, faneiltamme ja perheeltäni, Stewart kirjoitti ESPN:n mukaan.

– Olin yllättynyt ja pettynyt kuullessani, että olin rikkonut sääntöjä. Kunnioitan pelin rehellisyyttä enkä koskaan tarkoituksella asettaisi itseäni tai joukkuetta tällaiseen tilanteeseen.

– Olen vastuussa siitä, mitä laitan kehooni, ja minun olisi pitänyt olla tietoinen kaikista määräyksistä. Otan tästä opikseni jatkossa varmistaakseni, ettei tällaista enää koskaan tapahdu.

Stewart pelaa kolmivuotisen diilinsä viimeistä kautta Coltsin paidassa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos