Pidetään yhteyttä

Muut lajit

Dolphins-legendalta kovaa puhetta nykypäivän säännöistä: ”Pystyisin heittämään 6000 jaardia”

Dan Marino
AOP

Amerikkalaisen jalkapallon kattojärjestön NFL:n historian suurimpien pelaajien joukkoon lukeutuva Dan Marino avautuu lajin nykytilasta. Marino uskoo, että pystyisi nykypäivän sääntöjen valossa heittämään 6000 jaardia kauden aikana.

Miami Dolphinsissa seuralegendan asemaan noussut Dan Marino on yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista amerikkalaisen jalkapallon pelaajista. Vuoden 1983 ykköskierroksen varaus edusti koko pitkän uransa ajan vain Dolphinsia.

Yli 60 000 jaardia pelivuosiensa aikana heittänyt Marino muistetaan kenties parhaana pelaajana NFL:n historiassa, joka ei ikinä päässyt juhlimaan Super Bowlin voittoa.

Marino oli ensimmäinen NFL-pelaaja, joka on heittänyt yhden kauden aikana yli 5000 jaardia. Nykyinen ennätys on toisen legendan, Peyton Manningin hallussa (5477), mutta Marino uskoo The Comebackin mukaan, että pystyisi nykypäivän säännöillä ylittämään Manningin lukemat.

– Paras asia tässä on se, ettei minun täydy todistaa puheitani. Mutta uskon kuitenkin, että pystyisin heittämään 6000 jaardia. Se olisi hauskaa. Kunpa se olisi mahdollista.

– Pelinrakentajaan ei ole enää mahdollista iskeä kiinni niin kuin ennen. Enää ei nähdä taklauksia päähän tai polviin. Se on pelkästään hyvä asia, sillä ennen näitä asioita saattoi tapahtua.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos