Pidetään yhteyttä

Koripallo

Tästäkö syystä Lakers-tähti siirtyi Aasiaan? – ”Ajattelin välittömästi…”

Koripallo
Pixabay

Dwight Howardin maineikas ura NBA:ssa päättyi viime kauteen, kun jenkkijätti jäi ilman sopimusta. Arvostettu juontaja, ja asiantuntija, Stephen A. Smith uskoo, ettei kukaan uskaltanut tarjota Howardille diiliä tähän kohdistuvien rikosepäilyjen takia.

Dwight Howardin pitkä ura NBA-parketeilla päättyi viime kauteen. Järkälemäisen jenkkitähden diili umpeutui Los Angeles Lakersin kanssa, eikä ottajia löytynyt muualtakaan. Howard siirtyi tämän jälkeen eksoottiseen osoitteeseen ja pelaa tätä nykyä Taiwanin liigassa.

Mies on vakuutellut tyytyväisyyttään uudessa ympäristössä, mutta ongelmat kotimaassa ovat nousseet viime aikoina pöydälle. Stephen Harper -niminen mies kertoo joutuneensa Howardin pahoinpitelemäksi ja seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi pelaajan Georgiassa sijaitsevassa asunnossa vuonna 2021.

Howard on vakuutellut syyttömyyttään ja vakuuttaa, että kaksikko on harrastanut seksiä täysin yhteisymmärryksessä.

Tunnettu TV-persoona, Stephen A. Smith uskoo, että Howardiin kohdistuvat syytteet tuhosivat hänen NBA-uransa.

– Ajattelin välittömästi, että tästä syystä yksikään joukkue ei tarjonnut hänelle sopimusta. En halua nimetä yhtäkään joukkuetta, sillä en halua joutua ongelmiin, mutta voin kertoa, tämä oli ensimmäinen ajatukseni.

Lähde: Daily Mail

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos