Pidetään yhteyttä

Koripallo

Tässäkö syy Lauri Markkasen alavireiseen MM-turnaukseen?: “Eihän se ideaalia ole tietenkään”

Lauri Markkanen valmistautui MM-kisoihin armeijassa
AOP

Susijengin MM-turnaus Japanin Okinawassa ei sujunut toivotulla tavalla. Voittosarake näyttää kolmen alkulohkon ottelun jälkeen edelleen nollaa, eikä peliesityksetkään ole paljoa riemunkiljahduksia poikineet.

Susijengin MM-joukkue on sen historian kokemattomin, eikä yhteispeli ainakaan vielä Japanissa ole löytynyt. Joukkueen suurimmalta tähdeltä, Lauri Markkaselta, odotettiin kisoissa paljon. NBA-tähti kantaa olallaan paitsi isoa pistevastuuta, odotetaan mieheltä myös johtajuutta ja esimerkkiä.

Joukkueen yhteispeli ja ajoitukset ovat olleet hukassa, mikä on johtanut virheisiin niin puolustus- kuin hyökkäyspäässäkin. Markkanen oli kaikissa Suomen otteluissa tiukasti vartioituna, eikä tilannetta auttanut, että miehen heittosihti oli pahasti hukassa. Markkanen pussitti kolmosia vain 15 prosentin tarkkuudella kun tavallisesti luku on lähempänä 40%.

– En ole ehkä saanut jalkoja mukaan niin kuin normaalisti, muttei se mikään huolenaihe ole. NBA:nkin kautta olen nähnyt, että tulee pelejä, joissa en osu niin hyvin. Olen aina uskonut siihen, että kun tekee hommia, niin numerot kyllä tasoittuvat jossain vaiheessa, Markkanen myönsi.

Markkasen valmistautuminen kisoihin on ollut tavallisesta poikkeavaa, sillä mies on suorittanut kesän aikana varusmiespalvelusta. Utah Jazzin mies myönsikin, ettei armeijassa valmistautuminen ollut ideaali tilanne.

– Eihän se ideaali treenikesä ole tietenkään. Sain mielestäni ihan hyvin treenattua, mutta olisin totta kai tehnyt asioita eri tavalla, jos en olisi ollut palveluksessa, Markkanen kertoi.

– Yritän nykykunnossa antaa parhaani joka päivä. Ei siinä muuta keinoa oikein ole.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos