Pidetään yhteyttä

Koripallo

Tämän arvosanan Susijengi-legendat antaisivat Suomen MM-esitykselle: “Ei se kiitettävän puolelle mee”

Petteri Koposelta kovaa ryöpytystä Susijengille
AOP

Suomen koripallomaajoukkue Susijengi päätti MM-kisansa rutiinisuorituksella voittoon Venezuelasta turnauksen alemmassa jatkolohkossa.

Suomen turnaus alkoi mollivoittoisesti kolmella tappiolla alkulohkossa, mutta päättyi positiivisesti kahteen voittoon jatkolohkossa. Susijengi teki vaaditun ryhtiliikkeen jatko-otteluihin ja varmisti olympiakarsintapaikan kaatamalla Kap Verden sekä Venezuelan.

Nelosen asiantuntijat sekä Susijengi-legendat Shawn Huff ja Petteri Koponen summasivat Susijengin kisoja studiossa Venezuela-voiton jälkeen.

– Ei se kiitettävän puolelle mee, Koponen totesi.

– Annan 7-. Vähän olen pettynyt siihen, että miten pystyttiin kilpailemaan Saksaa ja Australiaa vastaan. Kyllä mä vähän odotin, että oltais pystytty kiusaa paremmin, Koponen tuumi.

– Kai mä antaisin ehkä seiskan tai kasin. Tärkeää oli, että saatiin se ryhtiliike ja olympiakarsintapaikka, eikä kyykätty enää näissä jatkopeleissä, Huff puolestaan tuumasi.

– Puolessa välissä lukuvuotta näytti ettei mene tämä kurssi läpi, mutta hoidettiin ryhdistäytymisliike ja päästiin ihan OK arvosanaan, Huff jatkoi.

Susijengiltä nähtiin turnauksessa todella hyviä hetkiä, mutta myös selvästi heikompaa suorittamista.

– Ihan hyviä hetkiä, jotka osoitti, että se [Saksan ja Australian haastaminen] olisi mahdollista, mutta ei yhtään täysin ehjää 40 minuuttista, Koponen kommentoi.

Tärkeää oli, että Susijengi sai kuitenkin päättää turnauksen voitokkaasti kahteen hyvään voittoon ja se antaakin joukkueelle hyvät lähtöasetelmat ensi kesän olympiakarsintoihin sekä parin vuoden päästä koittaviin EM-kisoihin.

– Kyllä vesi kielellä odotan ensin olympiakarsintoja ja sitten parin vuoden päästä EM-kotikisoja – siellä voi oikeasti olla kova joukkue sillon kasassa, Koponen tuumasi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos