Pidetään yhteyttä

Koripallo

NBA:n supertähti Stephen Curry myönsi kipeän asian joukkuetoveristaan: “On aika ottaa hieman etäisyyttä”

Stephen Curry ja Draymond Green, Golden State Warriors - New Orleans Pelicans
AOP

NBA:n mestarisuosikkeihin lukeutuva Golden State Warriors piti keskiviikkona joukkueen kesken kriisipalaveria. Aiheena ei ollut joukkueen vaikea alkukausi tai epätasaiset tulokset, vaan joukkueen avausviisikkoon lukeutuva supertähti Draymond Green.

Draymond Green lensi alkuviikosta Warriorsin ja Phoenix Sunsin välisestä ottelusta ulos, huitaistuaan holtittomasti ja väkivaltaisesti Sunsin Jusuf Nurkicia kasvoihin pelitilanteessa.

Ulosajo on Greenille jo toinen tällä kaudella ja väkivaltaisesta ja epäurheilijamaisesta käytöksestä näyttäisi tulleen miehen epäimarteleva tavaramerkki.

Green on erityisesti puolustuksellisesta Warriorsille todella tärkeä pelaaja ja joukkueessa keskusteltiinkin tällä viikolla keinoista, joilla miehen ulosajot ja holtiton käytös saadaan loppumaan.

– Eilen käymämme keskustelut koskivat häntä ja sen varmistamista, että keskitymme oikeaan ja pääsemme tielle, joka antaa hänelle mahdollisuuden olla se, mitä hänen on oltava ihmisenä, miehenä, isänä, aviomiehenä ja koripalloilijana, Greenin joukkuekaveri Stephen Curry avasi joukkueen keskusteluista.

Curry korosti, että keskusteluissa korostettiin tarvetta pitää joukkueen kesken toisia ja Greeniä tilivelvollisina siitä mitä on tapahtunut sekä siitä, minkä on nyt muututtava.

Greenin aiemmat ulosajot ja pelikiellot eivät näyttäisi poikineen kuin suuria lupauksia ja isoja puheita muutoksesta, jonka vuoksi NBA näytti saaneensa tarpeeksi. Se vaatii nyt tiettyjä muutoksia Greeniltä, ennen kuin tämä pääsee kentälle palaamaan ja pakottaa tällä tavoin myös Warriorsin sanoista tekoihin supertähtensä kanssa.

– On aika ottaa hieman etäisyyttä ja varmistaa, että kaikki ovat kunnossa, Curry totesi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos