Pidetään yhteyttä

Koripallo

NBA:n supertähden ja seuran välit pahasti solmussa – Kohupelaajan pääsy kauden avauspeliin estettiin

James Hardenin ja Philadelphia 76ersin välit ovat pahasti solmussa
AOP

Philadelphia 76ersin NBA-kauden alkua varjostaa James Hardenin muotoinen pilvi. Philadelphian supertähti on ollut viime aikoina otsikoissa, sillä mies jätti uuden kauden alla useita joukkueen harjoituksia välistä protestina.

Supertähti on avoimesti kertonut haluavansa siirron johonkin muuhun seuraan. Siirtoa ei kuitenkaan ole kuulunut ja Harden on reagoinut kiukuttelulla sekä harjoitusten boikotoinnilla.

76ers on iskenyt nyt samalla mitalla takaisin ja osoitti, ettei se katsele kurittomuutta keneltäkään pelaajistaan. Huhujen mukaan 76ers esti Hardenilta pääsyn mukaan joukkueen kauden avausotteluun Milwaukee Bucksia vastaan.

Huhujen mukaan Harden oli saapunut paikalle valmiina matkustamaan joukkueen mukana kauden avausotteluun, mutta turvallisuusvirkailija pysäytti tämän ja esti miestä nousemasta koneeseen, sillä tällä ei ollut lupaa matkata joukkueen mukana.

Harden on ollut koko harjoituskauden ajan ristiriidoissa seuran kanssa. Supertähteä ei muun muassa nähty ainoassakaan 76ersin kauteen valmistavassa harjoitusottelussa.

76ersin päävalmentaja Nick Nurse on tehnyt kommenteillaan selväksi, ettei seurassa hypitä Hardenin pillin mukaan.

– Minulla on työ tehtävänä niiden kavereiden kanssa, jotka ovat täällä, ja me keskitymme työntekoon. Jos muutoksia tapahtuu, me sopeudumme. Siinä kaikki, Nurse on todennut tilanteesta aiemmin.

Siirtoa tai pitkää jatkosopimusta toivoneen Hardenin sekä seuran suhde on siis parhaillaan pahasti solmussa. Kovin innokkaita ottajia Hardenille ei toistaiseksi ole kuitenkaan muualtakaan löytynyt, joten miehen saattaa olla “pakko” sovitella välejä nykyisen joukkueensa kanssa, mikäli tämä mielii kentälle tällä kaudella.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos