Pidetään yhteyttä

Koripallo

NBA:n heittopussille kylmä suihku! – Kaksi tähteä loukkaantuneena!

Koripallo
Unsplash

NBA-seura Detroit Pistons on rämpinyt syvällä viimeisten vuosien aikana. Vuonna 2019 edellisen kerran playoffeihin edennyt joukkue pyrkii kääntämään kurssiaan alkavalla kaudella. Tehtävä on kuitenkin erittäin vaikea, sillä joukkueen terveystilanne ei ole parhaimmasta päästä.

Detroit Pistons on pudonnut viime vuosina NBA:n heittopussien joukkoon. Joukkue jäi viime kaudella Itäisen konferenssin hännänhuipuksi onnistuttaan voittamaan vain 17 peliä. Kyseessä oli neljäs vuosi peräkkäin, kun joukkue jää pudotuspelien ulkopuolelle ja alle 23 voiton.

Uusi kausi pyörähtää käyntiin tulevana yönä ja Detroit aloittaa oman urakkansa torstaina viime kaudella finaaleihin yltänyttä Miami Heatia vastaan. Monty Williamsin alaisuuteen siirtynyt Pistons-poppoo lähtee kauteen kääntämään viime vuosien surullista trendiä, mutta lähtökohdat eivät näytä kovinkaan lupaavilta.

Nuoren joukkueen riveissä on vain neljä pelaajaa, jotka ovat pelanneet kuusi kautta NBA:ssa. Heistä kaksi, Bojan Bogdanovic ja Monte Morris ovat loukkaantuneena, jonka myötä paine kokemattoman pelaajiston ympärillä kasvaa entisestään.

ClutchPointsin saamien tietojen mukaan Bogdanovic on sivussa pohjevamman takia ja Morris puolestaan kärsii selkävammasta. Kummankaan ei uskota olevan tulevien viikkojen aikana käytettävissä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos