Pidetään yhteyttä

Koripallo

Markkanen riensi puolustamaan joukkuekaveriaan – Kuittasi fyysiseksi eskaloituneen tilanteen kylmänviileästi

Lauri Markkanen esiintyi johtajan elkein MM-kisoissa
AOP

Susijengi avasi voittotilinsä koripallon MM-kisoissa löylyttämällä Kap Verdeä lukemin 77-100.

Tunteet kävivät hieman kuumana Suomen ja Kap Verden välisessä ottelussa torstaina koripallon MM-kisoissa. Suomi vei ottelun vahvalla joukkuepelillä, kun Kap Verde puolestaan näytti väsyneeltä ja turhautuneelta.

Ottelun avausneljänneksen lopussa nähtiin pientä nahistelua, kun Susijengin suurin tähti Lauri Markkanen riensi puolustamaan maahan tuupattua Miro Littleä. Kap Verden Betinho Gomes näytti tönäisseen Littlen nurin ja tilanteen jälkimainigeissä näytti vielä läpsäisseen väliin tullutta Markkasta kasvoihin.

– Pidetään toisistamme huolta. Miro on meille tärkeä pelaaja ja tottakai suojellaan omia, ei siinä mitään.

– Vastustajan kanssa sovittiin, että ei ollut mitään henkilökohtaista. Olisi varmasti tehnyt saman omaa joukkuekaveria vastaan. Ihan perusjuttu, Markkanen kuittasi.

Tilanteessa toisena osapuolena ollut Gomes ei lähtenyt tilannetta kommentoimaan vaan päätyi mieluummin kehumaan Markkasta.

– Markkanen on hyvä pelaaja. Häntä ei ole helppo puolustaa. Näytti siltä, että hän oli erittäin motivoitunut tähän peliin, Gomes summasi.

Markkanen johti Susijengiä torstain ottelussa esimerkillisesti. Suomen päävalmentaja Lassi Tuovi koki Markkasen esittäneen kohutilanteessa ”hyviä laumanjohtajan elkeitä”. Myös Little kiitteli NBA-tähteä tuesta.

– Pelissä on paljon tunteita. Se kuuluu koripalloon. Joskus tunteet nousevat enemmän pintaan. Kiitos Laurille. Tietää, että hän on auttamassa heti. Koko joukkue on takana, Little kiitteli.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos