Pidetään yhteyttä

Koripallo

Markkanen palasi parketille NBA:ssa – Sacramento kuritti Utahia kolmen pisteen viivan takaa

Lauri Markkanen NBA:ssa
AOP

Lauri Markkanen palasi Utah Jazzin kokoonpanoon viime yönä Suomen aikaa, kun Jazz kohtasi Sacramento Kingsin NBA:ssa. Kings oli koriluvuin 125-104 parempi.

Kingsin Keegan Murray kutitteli ottelussa NBA:n ennätystä yhdessä ottelussa heitetyistä kolmen pisteen koreista. Mies jäi ennätyksestä lopulta kahden korin päähän, mutta johdatti Kingsin voittoon 12 kolmen pisteen heitollaan.

Kaikkiaan Kings heitti 22 koria kolmen pisteen kaaren takaa.

Lauri Markkanen palasi Jazzin kokoonpanoon istuttuaan jälleen yhden ottelun takareissivamman hoidon takia sivussa. Suomalainen pelasi 28 minuuttia ja heitti 18 pistettä.

Markkanen oli pitkään takareisivamman takia sivussa ja on nyt pelannut vamman parannuttua kaksi ottelua. Jazzin päävalmentaja Will Hardy on kertonut, että suomalaisen paluu otetaan tarkoituksella varovasti, jotta vamma ei pahene uudestaan.

Siksi Markkanen lauantai-illan ottelussa pelasi tavallista lyhyemmät minuutit.

– Haluamme olla varmoja, että hän on täydessä kunnossa ennen kuin päästämme kokonaan hänet irti. Hän on uskomaton heittäjä, joka pystyy tekemään pisteitä monella eri tapaa, mutta oli mukavaa nähdä hänen pelaavan hieman rauhallisemmin, Hardy totesi Jazzin verkkosivuilla Ylen mukaan.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos