Pidetään yhteyttä

Koripallo

Lauri Markkanen hurjasteli NBA:ssa: “Tällainen on joukkueemme”

Lauri Markkanen upotti 35 pistettä, kun Utah Jazz kaatoi NBA:ssa Los Angeles Clippersin
AOP

Lauri Markkanen upotti 35 pistettä, kun Utah Jazz nappasi kauden ensimmäisen voittonsa NBA:ssa.

Los Angeles Clippers sai tuntea Lauri Markkasen voiman lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Utah Jazzin suomalaistähti villitsi kotiyleisöä upottamalla 35 pistettä ja kahmimalla 12 levypalloa.

Clippers johti ottelua vielä alle minuutti ennen ottelun päättymistä 118-117, mutta vain parikymmentä sekuntia ennen päätössummeria, Jazzin Jordan Clarkson upotti ison kolmen pisteen heiton. Heti perään mies puolusti upeasti omassa päässä ja varmisti Jazzille kauden avausvoiton kotiyleisön edessä.

Markkanen ylisti ottelun jälkeen koko joukkueen esitystä.

– Tällainen on joukkueemme. Jokainen voi tehdä ratkaisevia pelejä ja ottaa isoja heittoja. Yritämme vain saada parhaat mahdolliset heitot ilmaan, Markkanen kommentoi pelin jälkeen kenttähaastattelussa.

Upeasti viime kaudella itsensä NBA:n tähdistöjoukkueeseen pelannut Markkanen on odotetusti tällä kaudella vartioitu mies. Myös Clippers pyrki pitämään suomalaista aisoissa fyysisellä pelillä.

– Kaikki lähtee puolustuksesta. Yritämme saada stoppeja ja päästä juoksemaan kenttää. Kaikessa on kyse energiasta. Yritän saada levypalloja ja ottaa hyviä heittoja.

Vielä kauden avausottelussa Utahin esitys jätti ilmaan paljon kysymysmerkkejä. Joukkueen esitys ei avausiltana ollut siellä missä pitäisi. Perjantain esitys oli jo parempi, joskaan ei vielä täydellinen.

– Luulen, että olimme avauspelissä turhan innoissamme. Nyt olemme rauhoittuneet hieman, katsoimme videoita avauspelistä ja opimme niistä, Markkanen summasi muutoksesta toiseen otteluun.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos